Ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στο Μουζάκι


Ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στο Μουζάκι  και ειδικότερα η λειτουργία του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος « Ψυχολογίας – Κοινωνιολογίας» 

του « Kοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών»  που υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ και σύντομα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα σε χώρο που θα παραχωρήσει γι’ αυτό το σκοπό το Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του.

Στην εναρκτήρια συνάντηση δόθηκαν πληροφορίες για το περιεχόμενο και τη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος, έγινε η γνωριμία μεταξύ των συμμετεχόντων και «υπογράφτηκε» το ηθικό συμβόλαιο συμμετοχής.

Μοιράστηκαν επίσης οι φάκελοι με πληροφοριακό υλικό.

Τη συνάντηση συντόνισαν οι κ.κ  Σοφία Χατζηνικολάου, Επιστημονικά Υπεύθυνη  και η Συντονίστρια Θεσσαλίας κ Κόζυβα Πασχαλίνα όπως επίσης και η τοπική Συντονίστρια κ Μακρυγιάννη Νότα.

Εκ μέρους του Δήμου στην εναρκτήρια συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγόπουλος, Πάντος και Καλιώρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Μπαλατσός .και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσιούμας ο οποίος ευχήθηκε ‘Καλή επιτυχία’ στο πρόγραμμα και διαβεβαίωσε την πρόθεση του Δήμου να είναι πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των πολιτών του Δήμου.

Οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται συνεχίζονται.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6978183828, 6972849847,6947449794 και 6932377138

Previous Με πρωτοβουλία του ΣΕΒΙΤΕΛ, εκδηλώσεις για το ελαιόλαδο
Next Πάνω από 1 εκατομμύριο οι διαδηλωτές στη Βαρκελώνη υπέρ της αποφυλάκισης των ηγετών της Καταλονίας
All24 Team
About the author

All24 Team

No Comment

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.