Με αγρότες της λίμνης Κάρλας συναντήθηκε ο Υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης


Με αγρότες της λίμνης Κάρλας συναντήθηκε ο Υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 , όπου παραβρέθηκαν και ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεώργιος Μπαλλής, ο Δήμαρχος

Ρήγα Φεραίου κ. Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου και ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καναλίων κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Οι φορείς της περιοχής εξέφρασαν την αγωνία τους για την επίλυση των εκκρεμών θεμάτων με την μίσθωση των δημόσιων αγροτικών γαιών γύρω από τη λίμνη Κάρλα, όπως επίσης και το ενδιαφέρον τους για το Μέτρο της μείωσης της νιτρορύπανσης του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Επιπλέον στο περιθώριο της συνάντησης τέθηκε και το χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Ρήγας Φεραίος.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός καθησύχασε τους αγρότες δηλώνοντας ότι σύντομα θα δοθεί μια δίκαιη λύση τόσο στο αίτημά τους όσο και στα αιτήματα από άλλες περιοχές της χώρας με παρόμοια προβλήματα (Δομοκός, Σέρρες κλπ).

Παράλληλα ο κ. Κόκκαλης εξέφρασε την προσωπική του στήριξη οι εκτάσεις αυτές να δίνονται κατά προτεραιότητα από κατ’ επάγγελμα αγρότες οι οποίοι τις καλλιεργούσαν στο παρελθόν.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ζητώντας από το Δήμο μια πλήρως τεκμηριωμένη πρόταση ώστε να συνεκτιμηθεί στις αποφάσεις που θα λάβει το προσεχές διάστημα η πολιτική ηγεσία.

Previous Τα 100 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς
Next Παραιτήθηκε ο γ.γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης
All24 Team
About the author

All24 Team

No Comment

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.