Όταν ο Γιώργος Λιάγκας εκνευριζόταν με το ξεπούλημα των ζευγαριών στην τηλεόραση (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα για την τηλεοπτική επανένωση του πρώην ζευγαριού Λιάγκα -Σκορδά προκάλεσε έκπληξη αλλά και απορίες για την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι με σκοπό να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης του «Πρωινού».

Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα καθήσουν μαζί στον ίδιο καναπέ και θα συμπαρουσιάσουν όπως τον παλιό καλό καιρό. Επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Λιάγκα στην εκπομπή εξέδωσε και ο ΑΝΤ1, όμως ας θυμηθούμε τι έλεγε ο παρουσιαστής πριν από ένα χρόνο στην εκπομπή που παρουσίαζε στον Σκάι:

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξεπουλάμε τη ζωή μας στην τηλεόραση. Θα σας πω κάτι με αφορμή αυτό. Εγώ ήμουν παντρεμένος με τη Φαίη πολλά χρόνια. Για πολλά χρόνια, έξι χρόνια, κάναμε μια τεράστια επιτυχία της τάξης των 35% κι ήμασταν ένα πολύ προβεβλημένο ζευγάρι. Πιστέψτε με, δε βάλαμε ποτέ κάμερα στο σπίτι μας, δεν φωτογραφηθήκαμε ποτέ σκοπίμως μαζί. Δεν πιαστήκαμε χέρι-χέρι. Βλέπω άλλα ζευγάρια σύγχρονα που ξεπουλάνε ακόμα τι ώρα θα φάνε, τι ώρα θα κοιμηθούνε. Δεν ντρέπονται λίγο; Τρελαίνομαι! Τι τα ξεπουλάς όλα;» δήλωνε τότε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα