Όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ στρέφονται κατά της Κυβέρνησης και απειλούν με «πόλεμο» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η Θύρα 4 και μαζί όλοι οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων του ΠΑΟΚ στρέφονται κατά της Κυβέρνησης (και του Ολυμπιακού) για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας λόγο για εγκληματικη οργάνωση και τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι «έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη».

Η ανακοίνωση της Θύρας 4:

Από την εποχή της λαίλαπας Κόκκαλη, το σύστημα πάντα έβρισκε ανθρώπους πρόθυμους να κάνουν το άσπρο μαύρο ώστε να παρουσιάσουν χωρίς λεκέδες και πιο φανταχτερό το περιτύλιγμα του σάπιου ποδοσφαιρικού προιόντος που πουλούσαν.

Από τον Βάσσο Κωνσταντίνου που έβλεπε τα πέναλτυ-εγκλήματα σαν καθαρά και τα λάνσαρε ως τέτοια στον τύπο για να έχουν επιχειρήματα τα πρόβατα κόκκινης απόχρωσης, το Θέμο Αναστασιάδη που παρομοίαζε το χασάπη Βαλλιάνο με τον Κολίνα, τους υπεύθυνους της ΚΕΔ που βαθμολογούσαν με άριστα τους κάθε λογής Ψυχομάνηδες, Παπαπέτρου, Κασναφέρηδες και Μπριάκους, τα τσιράκια στυλ Γενεράλη που έκαναν τη βρώμικη δουλειά ως τους εκφωνητές και τηλεσχολιαστές «ειδικούς», όλοι είχαν έναν κοινό σκοπό και παρονομαστή: την τιμιότητα του Ολυμπιακού.

Τότε ήταν το Αιγάλεω (καμάρι της καλύβας του μπαρμπα-Θωμά), και διάφοροι άλλοι δορυφόροι και παραρτήματα που απολάμβαναν την εύνοια του συστήματος παράλληλα με το χτίσιμο ενός ανάλογου κοινωνικού προφίλ. Αυτά πήγαιναν πακέτο. Κανείς δεν πρόβαλε τις σφαγές και τη λυπηρή αλήθεια αλλά το μοντέρνο ποδόσφαιρο που παίζει ο Χατζάρας και το πόσο ανατρεπτικές είναι οι ομάδες που φτιάχνει ο Κομπότης.

Στην εποχή που διανύουμε τώρα, τη Β’ Δυναστεία του Πρωθυπουργου πλέον της Ελλάδας, Ευάγγελου Μαρινάκη, οι ομοιότητες με την προηγούμενη είναι συντριπτικές, με την μοναδική διαφορά του ότι δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα. Η παρούσα κυβέρνηση άλλωστε, που με μεγάλη διαφορά και οι συμπολίτες μας στήριξαν με την ψήφο τους για να φέρει την αξιοκρατία και την αριστεία (sic), είναι εγγυήτρια δύναμη για την επιτυχία της ομάδας (των ομάδων) του Πρωθυπουργού και αν τυχόν σκαλώσει κάτι μέσα στις γραμμές δεν μπορεί να γίνει το ίδιο στις επιτροπές και τα δικαστήρια.

Επί Κόκκαλη ήταν τα παραπάνω, σήμερα όλα προβάλλονται απευθείας από τα μέσα και τις συχνότητες των (πολλών) καναλιών συμφερόντων του Πρωθυπουργού: οι σουρωμένοι αρχιδιδιαιτητές που βλέπουν πλεονέκτημα σε πέναλτυ, οι εντεταλμένοι τους με βορειοευρωπαικό στυλ Τιερί Ρουσσέλ και Ντιτρού (εμφανισιακά, μην βιαστείτε να γράψετε μηνύσεις), οι Καραπαπάδες και οι Καρπετόπουλοι. Το μοντέρνο ποδόσφαιρο που παίζει ο Μάντζιος και το πόσο ανατρεπτικές είναι οι ομάδες που φτιάχνει ο Καρυπίδης.

Επειδή σε αυτήν τη μάχη το δίκιο είναι με το μέρος μας, μία είναι η απαίτηση προς τη διοίκηση της ομάδας: Να φτάσει ως το τέλος. Ακόμα κι αν το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. Ακόμη κι αν προσπαθούν να μας πείσουν με δικαστικές αποφάσεις – προπομπούς για το μέλλον πως η Βέροια είναι η αιτία για τη σήψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως έγινε σήμερα. Το κράτος και το κατεστημένο είναι εναντίον μας όπως ήταν πάντα και το ξέρουμε, ας είναι. Στον πόλεμο κρίνονται πολλά.

Η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ:

Μετά την περσινή λάσπη για τη δήθεν πολυιδιοκτησία, η οποία έπαιξε ξεκάθαρο ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, φέτος βλέπουμε μία από τα ίδια. Το σενάριο του… sequel βέβαια, είναι ακόμα χειρότερο, όπως γίνεται στις περισσότερες ταινίες, για παράδειγμα στο Ηλίθιος και Πανηλίθιος…

Για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση, η οποία είναι τόσο αστεία που άρχισε με ένα Instagram story και μιας και αναφερθήκαμε στη συγκεκριμένη ταινία, αρκεί να μας πουν οι Καραπαπάς και Σιαμπάνης πόσες φορές την ημέρα μιλάνε για να ενορχηστρώσουν τα επόμενα μυθεύματά τους. Η επικοινωνία τους είναι τόσο συχνή που κάποιος θα έλεγε ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα και σήμερα εργοδότης του Σιαμπάνη… Μήπως για να έχει ενδιαφέρον και να μιλήσουμε και στη γλώσσα σας, να βγάλουμε αποδόσεις σε Over και Under μιας και στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Άρη, είδαμε ότι σε αυτά τα… βρίσκετε…

Ζούμε σε μια χώρα που:

Που η εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου είναι γνωστή σε όλους, αλλά στις δικαστικές αίθουσες παίζεται το θέατρο του παραλόγου.

Το Ολυμπιακός-Βέροια είναι στημένο, αλλά φταίει μόνο η Βέροια.

Ένα καράβι με δύο τόνους (τόσοι βρέθηκαν, πόσοι πέρασαν δεν ξέρουμε) ηρωίνη είναι ορφανό, αλλά όσοι μάρτυρες μπορούσαν να δώσουν στοιχεία για την υπόθεση για κάποιον -προφανώς- τυχαίο λόγο δεν είναι πια μαζί μας.

Που ανατινάζονται φούρνοι διαιτητών και ξυλοκοπούνται διαιτητές από… ασυνόδευτα λευκά POLO μετά από αγώνες του Ολυμπιακού, αλλά φυσικά δεν φταίει ο Ολυμπιακός.

Που Ολυμπιακός, Άρης και Λάρισα έχουν κοινό γραφείο Τύπου, και αλισβερίσια μεταξύ υπαλλήλων και παικτών “αντίπαλων” ομάδων, βγάζουν ανακοινώσεις ο ένας εκ μέρους του άλλου και ανταλλάζουν παίκτες με παράλογα ποσά για να καλύψουν τρύπες και να κάνουν εξυπηρετήσεις, αλλά τα μέσα τους επιμένουν να ψάχνουν φαντάσματα αλλού για πολυιδιοκτησία.

Που ο Ολυμπιακός ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια τους δικαστικούς εισαγγελείς, με την κυβέρνηση να κλείνει τα μάτια και να κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Που ο δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, Λευτέρης Αυγενάκης, είναι πρώτα υπάλληλος της ομάδας του και μετά Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού πρώτα θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ομάδας του και μετά να λύσει τα τεράστια προβλήματα του αθλητισμού.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζεται ότι δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ωστόσο από την στιγμή που όχι μόνο συγκαλύπτει, αλλά αβαντάρει την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, το κοινό περί δικαίου αiσθήματος καταστρατηγείται επιδεικτικά.

Η υπομονή μας δεν εξαντλείται, αλλά εξαντλήθηκε. Είναι φανερό ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα δρώμενα της χώρας, οπότε από εδώ και πέρα θα αναλάβουμε εμείς.

Υγ: Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο που θα παρακαλάτε για ειρήνη.

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα