Όγδοο κρίσιμο χειρουργείο για την Ιωάννα, με το Γολγοθά που βιώνει μετά την επίθεση με βιτριόλι να μην έχει τελειωμό | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει εδώ και έξι μήνες το τραγικό θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα γίνεται όλο και πιο δύσβατος, καθώς η 34χρονη Ιωάννα υποβλήθηκε σε ακόμα ένα κρίσιμο χειρουργείο, το όγδοο από την αρχή της περιπέτειάς της!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα εγχείρηση δεν ήταν προγραμματισμένη, γεγονός που έχει «ρίξει» ψυχολογικά την άτυχη κοπέλα, η οποία βρισκόταν για πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και έχει υποβληθεί σε πολλαπλά και πολύωρα χειρουργεία. Ωστόσο, οι θεράποντες γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο έκριναν πως έπρεπε να γίνει αυτή η επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που της έχει δημιουργήσει η επίθεση με το καυστικό υγρό.

Τη στιγμή που η Ιωάννα περνά μια απίστευτη ταλαιπωρία, η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση σε βάρος της, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη στις Φυλακές Ελεώνα στη Θήβα, δεν έχει απολογηθεί ακόμη. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται χωρίς διακοπή, ενώ αναμένεται η παράδοση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί η δικογραφία της υπόθεσης. Τότε, η κατηγορούμενη θα πρέπει να επιλέξει αν θα πάει στη δίκη με ή χωρίς απολογία.

Σε γυναικεία χέρια η δικογραφία

Στο μεταξύ, την υπόθεση έχει αναλάβει νέος ανακριτής, καθώς το καλοκαίρι ο 17ος τακτικός ανακριτής Ιωάννης Ασπρογέρακας συμπλήρωσε πενταετία στη συγκεκριμένη θέση, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από συνάδελφό του, όπως προβλέπεται. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η δικογραφία της επίθεσης σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας από την 35χρονη περνάει πλέον σε γυναικεία χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τον περασμένο Αύγουστο ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία. Τότε, μέσω του δικηγόρου της, Νίκου Αλεξανδρή, είχε κάνει λόγο για μια «πρώτη νίκη» και είχε μιλήσει με θερμά λόγια για όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν στο μαρτύριό της. Ωστόσο, κατανοούσε πως ο αγώνας της δεν έχει τελειώσει, καθώς γνώριζε ότι θα υποβαλλόταν και σε άλλα χειρουργεία, αν και με την «πρώτη έξοδό της στη ζωή» ένιωθε ότι μπορεί να ελπίζει.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα