Ωρωπός: Στα ανακαινισμένα γήπεδα τένις από την ΚΕΔΩ, ο Γιώργος Γιασημάκης – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Στα ανακαινισμένα γήπεδα αντισφαίρισης (τένις) στο Στάδιο Σκάλας Ωρωπού, βρέθηκε το απόγευμα ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, για να διαπιστώσει ιδίοις σώματι τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού, ΚΕΔΩ.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΕΔΩ, δημοτικό σύμβουλο  Άγγελο Χατζηιωάννου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημότες που βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και να ρίξει μερικές μπαλιές, στα νέα κόρτ. «Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόσκληση τους να συμμετάσχω έστω και δοκιμαστικά. Έπαιξα και το ευχαριστήθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Σε ανάρτηση του ο κ. Γιασημάκης τονίζει:

«Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις κάτι.

Και είναι η στιγμή που σου δίνει πάντα την ευκαιρία.

Επισκέφτηκα σήμερα τα γήπεδα τένις στο Στάδιο Σκάλας Ωρωπού, μιας και είχε ολοκληρωθεί η ανακαίνιση τους από την ΚΕΔΩ και έχουν παραδοθεί στους αθλητές όλων των ηλικιών που ασχολούνται με αυτό το άθλημα.
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόσκληση τους να συμμετάσχω έστω και δοκιμαστικά.
Έπαιξα και το ευχαριστήθηκα. Έχει ο αθλητισμός τις χαρές και την ομορφιά του και είναι θαυμάσιο, άνθρωποι όλων των ηλικιών να διασκεδάζουν και να χαίρονται τα όσα προσφέρει.
Να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να κάνουμε όλα τα γήπεδα του Δήμου μας όμορφα και λειτουργικά. Όσο και αν ξέρουμε πως είναι δύσκολο θα το παλέψουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας. Είναι μια υπόσχεση που δώσαμε στον πολίτη του Ωρωπού και θα την τηρήσουμε απαρέγκλιτα.»

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα