Χ. Γιαννούλης: Τα κλειστά μικρόφωνα δεν προάγουν τη δημοκρατία

Μοιραστειτε το

«Ο κ. Τζιτζικώστας έμεινε μόνος του να συζητά στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τη Χρυσή Αυγή» σχολίασε σε συνέντευξή του ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης. 

Ο κ. Γιαννούλης, μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 , αναφορικά με την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή, κατά την διάρκεια της οποίας αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση, πλην των εκπροσώπων της Ελληνικής Λύσης, καταγγέλλοντας αντιδημοκρατική λειτουργία του προέδρου Β. Καρακωστάνογλου και της διοίκησης Τζιτζικώστα, σημείωσε ότι «Κλείνανε τα μικρόφωνα. Δεν υπήρχε η δυνατότητα παρέμβασης για διαδικαστικά ζητήματα. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα έπρεπε να περιμένουν τέσσερις ώρες για να ακουστεί η άλλη άποψη. Ο φόβος και η ανασφάλεια της δημόσιας προβολής της συνεδρίασης τους άγχωσε». 

Σχολιάζοντας την εικόνα συνωστισμού που παρατηρείται στα αστικά λεωφορεία ο κ. Γιαννούλης σημείωσε πως «η αριθμητική ή στατιστική αποτύπωση δεν λέει τίποτα αν δεν θεραπεύεται το ζήτημα του συνωστισμού στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης. Δεν έχουν εικόνα για την πραγματικότητα, ζουν αλλού».

Σε σχέση δε με το Μετρό Θεσσαλονίκης ο αναπληρωτής  τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε πως «αν δεν υπήρχε το γινάτι Μητσοτάκη θα μπορούσαμε να έχουμε σε λίγους μήνες πλήρη λειτουργία του Μετρό με εξαίρεση τον σταθμό Βενιζέλου. Το 2021 ήταν το έτος παράδοσης όλων των σταθμών του Μετρό πλην της Βενιζέλου».

Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «εάν η πρόταση είναι για μυστική αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια έκανε λάθος, πολύ απλά. Είναι άστοχη αυτή η δήλωση».

Τέλος, αναφορικά με την επαναλειτουργία και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο κ. Γιαννούλης είπε ότι «μπήκανε στις αίθουσες μαθητές χωρίς να έχουν γίνει τεστ. «Σε πολλές περιπτώσεις έχουν κλείσει να κάνουν τεστ καθηγητές το μεσημέρι, αφού γίνει το μάθημα. Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια για την αποσυμφόρηση των τάξεων ή για να υπάρχει το εναλλακτικό ωράριο πρωί/ απόγευμα»», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...