Χωρίς κόσμο και τα ευρωπαϊκά ματς των ισπανικών ομάδων

Μοιραστειτε το

Μετά και την εισήγηση του υπουργείου υγείας και των υπόλοιπων αρμόδιων φορέων για την πανδημία του κορωνοϊού, η κυβέρνηση της Ισπανίας πήρε την απόφαση να απαγορεύσει στο εξής την παρουσία φιλάθλων στα ευρωπαϊκά ματς των ομάδων της στο μπάσκετ.

Πλέον, οι μέρες που έστω και λιγοστοί οπαδοί είχαν το δικαίωμα να παρακολουθούν τους ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ των συλλόγων που υποστηρίζουν ανήκουν στο παρελθόν μέχρι νεοτέρας.

Την απόφαση έλαβε η ισπανική κυβέρνηση σε συνεννόηση με τις κατά τόπους αυτόνομες κοινότητες. Μέχρι τώρα ο κόσμος δεν μπορούσε να δει αγώνες πρωταθλήματος, αλλά στην Ευρώπη τα πράγματα ήταν διαφορετικά, έχοντας τεθεί όριο φιλάθλων ανάλογα με την χωρητικότητα του γηπέδου.

Για παράδειγμα η Βαλένθια θα μπορούσε στα εντός έδρας ματς της Euroleague να φιλοξενήσει 225 οπαδούς της, η Μπασκόνια 600, η Μπανταλόνα 1.250 φιλάθλους, ωστόσο, στο εξής τίποτα από αυτά δεν θα ισχύει.

Δεδομένης της ραγδαίας εξάπλωσης του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού και βλέποντας τα μέτρα κι άλλων ευρωπαϊκών κρατών που πλήττονται, η κυβέρνηση της Ισπανίας αποφάσισε την απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα ούτως ώστε να εξασφαλίσει στο μέτρο του δυνατού την ασφάεια των πολιτών.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...