Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Λευκίμμη – Παραμένουν στην περιοχή ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις | newsbreak

Μοιραστειτε το

Καλύτερη, επιτέλους, η εικόνα από τη φωτιά στη Λευκίμμη Σουφλίου, στον Έβρο, καθώς, πλέον, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, παρά μόνο διάσπαρτες καύσεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι ενισχυμένες επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της φωτιάς και επί δύο ημέρες δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της, παραμένουν στην περιοχή.

«Στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων που θα επιχειρούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, είναι να εξαλειφθούν και οι μικρότερες εστίες και σ’ αυτό θα συνδράμουν εκ νέου, αύριο το πρωί, και τα εναέρια μέσα με ρίψεις νερού», δηλώνει στο ΑΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, συμπληρώνοντας ότι το έργο της κατάσβεσης δυσχέραιναν το απόγευμα οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, έντασης έως και τέσσερα μποφόρ, οι οποίοι προκαλούσαν αναζωπυρώσεις.

Σημειώνεται, πως στην περιοχή μετέβη το μεσημέρι και ο Αρχηγός Π.Σ. Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ενώ στο σημείο παραμένει ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής πυροσβεστικής Βορείου Ελλάδος, Σπύρος Βαρσάμης, ο οποίος έχει και τον γενικό συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης.

(φωτό: αρχείο)

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα