Χωματερή Κεχαγιάς-Γραφάκου στα Μελίσσια, μετά το φιάσκο στα Βριλήσσια- Μπάζωσαν ρέμα στην Πεντέλη – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Σύμφωνα με καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί μπροστά» Λευτέρη Κοντουλάκου, η δημοτική αρχή  της Δήμητρας Κεχαγιά στήνει παράνομα  χωματερή στο κοιμητήριο Μελισσίων, μετά την φωτογραφική νομοθετική τροπολογία που είχε εμπνευστή  τον πρώην δήμαρχο Μελισσίων και νυν Γενικό Γραμματέα Αποβλήτων, Μανώλη Γραφάκο.

Μπάζωσαν το ρέμα, με επιχωματώσεις

Όπως είναι εμφανές από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες έχουν ξεκινήσει χωματουργικές εργασίες για την διαμόρφωση του περιβόητου ΣΜΑ – σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων- παρά την κάθετη αντίδραση του δημοτικού συμβουλίου Πεντέλης. Επιχωματώσεις και μπάζωμα του παρακείμενου ρέματος. Μετά την αποτυχία να δημιουργηθεί ο συγκεκριμένος ΣΜΑ στην πρώην Ναυτική Βάση στα Βριλήσσια, λόγω της καθολικής αντίδρασης παρατάξεων και δημοτών,  ενεργοποιήθηκε η εναλλακτική λύση της Πεντέλης για να  κατασκευαστεί μια μονάδα που όπως λένε αξιόπιστες πηγές δεν θα καλύπτει μόνο τα απορρίμματα του δήμου Πεντέλης αλλά και όμορων δήμων, με πρώτο το δήμο Βριλησσίων.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του κ. Κοντουλάκου, για το τι πρόκειται να ακολουθήσει:

«Μόλις μάθαμε πως δυο αντιδήμαρχοι του δήμου Πεντέλης έκαναν νταηλίκια στην Πρόεδρο Ρεματιάς, ανεβήκαμε αμέσως στον χώρο του κοιμητηρίου Μελισσίων, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει να στήνουν την χωματερή η Κεχαγιά, ο Γραφάκος και η παρέα τους ,με τον Αντώνη Φειδοπιάστη και τον Νίκο Τόλιο για να συμπαρασταθούμε, εγώ βέβαια κράταγα και τις πιπίλες για να τους τις δώσω …. αλλά την είχαν κοπανήσει!!!»

Σύμφωνα με όσα διαμηνύουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, που σημειωτέο ελέγχουν την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου,  δεν θα επιτρέψουν να γίνει ένα περιβαλλοντικό έγκλημα για να ικανοποιηθούν τα σχέδια κάποιων αρρωστημένων κερδοσκόπων.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι του polis24

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα