Χρυσοχοΐδης: Η πόλη πρέπει να είναι… νεκρή μετά τις 10 το βράδυ

Μοιραστειτε το

Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για αυστηρούς και καθολικούς ελέγχους από το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επιβεβαιώνοντας την αστυνομοκρατία που θα τεθεί σε εφαρμογή

Με το Μαξίμου να έχει αποτύχει παταγωδώς να ελέγξει την εξάπλωση της πανδημίας και παρά το γενικό lockdown των 7 εβδομάδων, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιδίδονται συνεχώς στο να κουνάνε το δάχτυλο προς τους πολίτες, επιρρίπτοντάς τους αποκλειστικά τις ευθύνες για την άσχημη τροπή που έχει πάρει τα πράγματα. 

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο υπουργός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «νεκρή πόλη» από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης και υποσχέθηκε ουσιαστικά «ανθρωποκυνηγητό» για τους παραβάτες. «Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης. 

Υπενθύμισε ότι η Αττική είναι «προβληματική» όσον αφορά στην εξάπλωση του ιού και βρίσκεται «στην κόψη του ξυραφιού», λέγοντας πως «αν σε 15 ημέρες λόγω κακών συμπεριφορών έχουμε αυξήσει τα κρούσματα, τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια… θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ». Τόνισε ότι μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί όπως και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να γιορτάσουν οικογενειακά και μόνοι τους.

Σημείωσε, μάλιστα, πως με ή χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από τη νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων, η αστυνομία –σε συνεργασία με τον εισαγγελέα– θα συλλάβει και θα καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...