Χρηστίδης: Κανένα συνοικέσιο με Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστειτε το

Ο Παύλος Χρηστίδης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει στα συνοικέσια με τα άλλα κόμματα.

Ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στον ρ/σ Alpha, τόνισε ότι «Εμείς μιλάμε με την κοινωνία και με τους πολίτες με παρρησία, δύναμη και αποφασιστικότητα, θέτοντας νέες σχέσεις και νέα θεμέλια εμπιστοσύνης, πολιτικού λόγου και ηθικής. Δεν είμαστε εδώ για να γίνουμε πατερίτσα του οποιοδήποτε, αλλά για να δημιουργήσουμε πρωταγωνιστική προοπτική για την παράταξή μας.

Να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα. Να ανοίξει η συζήτηση για τους καθημερινούς ήρωες της ζωής, τους διανομείς και τα δικαιώματά τους, τον ρόλο της γυναίκας σήμερα, το άγχος της καθημερινής επιβίωσης με μισθούς πείνας, την αναξιοπρέπεια και την ανακολουθία λόγων και έργων παντού», απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης του ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν πολλούς, όπως είπε, ανθρώπους. «Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον καθένα και την καθεμία από εμάς. Είμαι εδώ για να μιλήσω και να παλέψω για την ανανέωση της παράταξης, για την νέα γενιά και για τη διεύρυνση της δυναμικής μας που τόσο έχουμε ανάγκη.

Είμαι εδώ για να μιλήσω για τους νέους επιχειρηματίες, τους επιστήμονες, τους ανέργους, αυτούς που έφυγαν στο εξωτερικό. Για τις ελπίδες, τα όνειρα και τις προσδοκίες που έχουν για το αύριο αυτής της χώρας. Χθες είχα συνάντηση με νέους επιχειρηματίες που μου ανέλυαν τις καθημερινές ιστορίες οικονομική τρέλας που έχουν να αντιμετωπίσουν. Μου έλεγαν ότι πλήρωσαν 200 ευρώ περισσότερα τον Αύγουστο σε σχέση με Ιούλιου για την ίδια κατανάλωση ρεύματος και 200 ευρώ επιπλέον το Σεπτέμβριο.

Συνδιαλέγομαι με γιαγιάδες και παππούδες που περήφανα προσπαθούν να ζήσουν με ελάχιστα χρήματα αντιμετωπίζοντας ένα κυκεώνα υποχρεώσεων και μου λένε «κάντε κάτι, έχουμε προσφέρει και μας προσπερνά η ζωή, λες και δεν προσφέραμε τίποτα σε αυτή τόσα χρόνια. Με κομμένες συντάξεις και επιδόματα, αλλά με μια ψυχή και περηφάνια που φτερουγίζει και συνεπαίρνει τα λόγια και το πάθος τους» σημείωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στη ζωή και τον θάνατο»

Νέα μέτρα – Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...