Χοντρό επεισόδιο ανάμεσα στον Μακέντα και τον βοηθό του Μπόλονι στην Τούμπα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η ήττα φέρνει γκρίνια, μόνο που στον Παναθηναϊκό παράγινε το κακό μετά το ματς στην Τούμπα!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του «Τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είδαμε τον Λούκας Βιγιαφάνιες να αντιδράει στην αλλαγή του και να κλοτσάει ό,τι βρίσκει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και πριν από λίγο καιρό με τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ωστόσο, η… αναστάτωση δεν έμεινε στο θέμα του Βιγιαφάνιες. Στη συνέχεια του αγώνα ο Μακέντα και οι άλλοι παίκτες της ομάδας προέτρεπαν τους συμπαίκτες τους σε ορισμένες φάσεις. Ο λόγος που φυσικά το έκανε αυτό ο επιθετικός της ομάδας ήταν για να βοηθήσει να αποφευχθούν κάποια λάθη. Οι συνεχείς εντολές των παικτών από την κερκίδα προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Κουζνιέτσοφ, ο οποίος, απευθυνόμενος στους αναπληρωματικούς αλλά και στις αλλαγές, είπε: «Σταματήστε να μιλάτε. Μην μιλάτε άλλο». Ο Μακέντα αντέδρασε στην ατάκα αυτή του Κουζνιέτσοφ και του απάντησε: «Τι θες και εσύ τώρα;»

Το επεισόδιο χόντρυνε στη συνέχεια και ακούστηκαν διάφορα… γαλλικά μεταξύ των δύο. Η αναστάτωση σταμάτησε με την παρέμβαση του Σωκράτη Διούδη, που κάλεσε τους δύο άνδρες να ηρεμήσουν. Μετά τη λήξη του αγώνα ο βοηθός του Μπόλονι και ο Μακέντα μίλησαν και τα βρήκαν. Το κακό όμως έχει γίνει και ίσως ο Ρουμάνος οφείλει να σφίξει τα λουριά.

Από κει και πέρα, μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η απόφαση του Μπόλονι να αφήσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Βασίλη Ζαγαρίτη στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τόσο για το γεγονός πως ο 19χρονος μπακ βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση και με σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όσο και για το γεγονός πως αυτή η κίνηση συνδυάστηκε με τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου. Ο έμπειρος τεχνικός, πάντως, δεν άφησε εκτός τον Ζαγαρίτη για να τον… τιμωρήσει που δεν ανανεώνει, αλλά, σύμφωνα με όσα έλεγε στους συνεργάτες του, δεν ήταν ικανοποιημένος από την ανασταλτική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή κόντρα στον ΠΑΣ. Παράλληλα, έβλεπε τον Χουάνκαρ να πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα