Χιμένεθ: Σε κάθε προπόνηση, προσεύχομαι μην υπάρξει ακόμη ένας τραυματισμός

Μοιραστειτε το

Στα πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και στα «θέματα» που παρουσιάζει η άμυνα της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Μανόλο Χιμένεθ στην καθιερωμένη, εβδομαδιαία συνέντευξή του στη Nova το Σάββατο, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με προσοχή, έτσι ώστε να μην τραυματιστούν και άλλοι παίκτες. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Σε κάθε προπόνηση, προσεύχομαι μην υπάρξει ακόμη ένας τραυματισμός. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στο κομμάτι της συγκέντρωσης,» τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε για την άμυνα της ΑΕΚ: «Υπάρχει έλλειψη εμπειρίας στην άμυνα. Παίζουν νέα παιδιά κι αν θέλουμε να έχουμε παίκτες για το μέλλον πρέπει να πιστεύουμε σ’ αυτούς και να τους δίνουμε χρόνο. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες στην άμυνα, αλλά χρειάζονται χρόνο».

Για την ενσωμάτωση του Νταντσένκο ανέφερε: «Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα σε άμυνα με τρία στόπερ. Με τέσσερις στην άμυνα έχει κάποια προβλήματα που πρέπει να διορθώσει. Για να αποτελέσει όμως την επόμενη επιλογή του Μπακάκη θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο».

Τέλος, ο Χιμένεθ αναφέρθηκε και σε διάφορα δημοσιεύματα για τον Πέτρο Μάνταλο. «Όλοι μας κάνουμε λάθη. Πρέπει όταν το αντιλαμβανόμαστε να ζητάμε συγνώμη. Δεν ξέρω με τι πρόθεση γράφτηκε, αλλά είναι λάθος. Είναι ασέβεια προς τον Μάνταλο, έναν από τους καλύτερους παίκτες μου, με τον οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους πρέπει να στηριχθεί στους καλύτερους και ο Μάνταλος είναι ένας από αυτούς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...