Χιμένεθ: «Δίκαιος ο Θεός με την ομάδα που ήθελε να κερδίσει»

Μοιραστειτε το

Περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του κυρίως στο πρώτο μέρος δήλωσε μετά το «θρίλερ» του Αλκαζάρ, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι «ο Θεός ήταν δίκαιος με την ομάδα που ήθελε να κερδίσει το ματς», ενώ παραδέχθηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη συννενόηση στην άμυνα.

«Κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο, αλλά συνεχίζουμε να χάνουμε ποδοσφαιριστές. Είμαστε στο 0-2 με ξεκάθαρες φάσεις να σκοράρουμε, τραυματίζεται ο Μπακάκης και άλλος ένας και έρχεται μετά η έλλειψη συνεννόησης στην άμυνα. Πρέπει να επανέλθουν κάποιοι αμυντικοί και στον άξονα», είπε αρχικά ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, ο οποίος συνέχισε:

«Είναι λογικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να βαραίνουν τα πόδια των παικτών. Απουσιάζουν και κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να φέρουν ηρεμία. Αυτό τον έλεγχο τον είχε ο Σιμόες, αλλά και αυτός δεν είναι στο 100%.

Έχουμε παίκτες που χρειάζονται να προσαρμοστούν και τα ματς είναι συνεχόμενα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου κυρίως για το πρώτο ημίχρονο και το νούμερο των φάσεων που κάναμε.»

Όσον αφορά την φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις που έχασε η ΑΕΛ, σχολίασε: «Δεν το έχω δει. Δεν μπορούν οι παίκτες όμως να βάζουν τα χέρια στις τσέπες. Ο Θεός ήταν δίκαιος με την ομάδα που ήθελε να κερδίσει.»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...