Χιλιάδες followers θρηνούν δημοφιλές μοντέλο του Instagram που βρέθηκε στραγγαλισμένο σε κανάλι στο Μεξικό | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σε κανάλι όμβριων υδάτων βρέθηκε το πτώμα δημοφιλούς μοντέλου του Instagram από τη Σονόρα του Μεξικό, που, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φαίνεται να βρήκε το θάνατο από στραγγαλισμό!

Οι τοπικές Αρχές στο Τζαλίσκο έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης Αντριάνα Μουριέτα Τρεβίνο, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 1η Νοεμβρίου από τα μέλη της οικογένειας της που ανησυχούσαν, μέσω των social media. Όπως ανέφεραν, η Τρεβίνο που είχε ταξιδέψει αεροπορικώς στην Γκουανταλαχάρα, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και κολάν.

Η αδερφή της μακαρίτισσας, Φρέγια, έκανε έκκληση όλες οι πληροφορίες που είχαν δοθεί διαδικτυακά για την αδερφή της να σβηστούν από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατος της. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έφτασε στην πόλη όπου τελικά βρέθηκε νεκρή, στο αεροδρόμιο την παρέλαβε ένα αυτοκίνητο. Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε στις 2 Νοεμβρίου το απόγευμα. Τοπικά μέσα ανέφεραν τη Δευτέρα ότι βρέθηκε το σώμα γυναίκας που φορούσε ρούχα τα οποία ταίριαζαν στην περιγραφή που είχαν δώσει οι συγγενείς της Αντριάνα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν στο πτώμα εντοπίστηκαν σημάδια βίας.

Η Αντριάνα ήταν πολύ δημοφιλής στο Instagram με σχεδόν 60.000 followers, με τους οποίους μοιραζόταν διάφορες πτυχές της ζωής της που αφορούσαν την οικογένεια της, τα ταξίδια της και τη μόδα. Επίσης, έκανε επίδειξη του μάλλον πολυτελούς τρόπου ζωής της που περιλάμβανε σινιέ ρούχα και πόζες σε εντυπωσιακές πισίνες. Η τελευταία της ανάρτηση πριν τον θάνατο της ήταν ένα βίντεο που την έδειχνε να περπατάει μπροστά από έναν γιγάντιο καθρέφτη.

Η ανάρτηση αυτή πια έχει μετατραπεί σε νεκρολογία, με τους χιλιάδες θαυμαστές της να θρηνούν για τον θάνατο της.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα