Χειροπέδες σε 56χρονο που βόλταρε στη Θεσσαλονίκη με… μίξερ γεμάτο «λευκό θάνατο»! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μέσα σε ηλεκτρικό μίξερ είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά που διακινούσε ένας 56χρονος Έλληνας, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση του 56χρονου που κυκλοφορούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες τον εντόπισαν την Τρίτη και τον υπέβαλαν σε έλεγχο.

Αμέσως διαπίστωσαν ότι σε ένα σακβουαγιάζ που έφερε μαζί του, είχε ένα ηλεκτρικό μίξερ μέσα στο οποίο είχε κρύψει ναρκωτικά και συγκεκριμένα ποσότητα ηρωίνης βάρους 233,5 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά του σε μια συνοικία της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί της Δίωξης εντόπισαν και κατέσχεσαν ποικιλία ναρκωτικών όπως ποσότητα κοκαΐνης βάρους 74 γραμμαρίων, 356,5 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης, 5,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, επιπλέον 0,5 γραμμάριο ηρωίνης, οκτώ ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο συλληφθείς δεν είχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, κατασχέθηκαν και τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του ο 56χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, θα για να του ασκηθούν οι σχετικές διώξεις.

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα