Χειροπέδες σε νεαρούς που έκλεψαν ΙΧ, τραυμάτισαν μοτοσικλετιστή και τον άφησαν αβοήθητο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τέσσερις νεαροί, ανάμεσά τους ένας ανήλικος, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο, με το οποίο έκαναν βόλτες στην Κω, και σαν να μην έφτανε αυτό προκάλεσαν τροχαίο, με θύμα έναν μοτοσικλετιστή, τον οποίο άφησαν αβοήθητο και αιμόφυρτο στον δρόμο!

Οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 18 ετών, και οι δύο ντόπιοι, ηλικίας 16 και 20 ετών, έκλεψαν το Ι.Χ. το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και ο τελευταίος ανέλαβε να το οδηγήσει. Το γεγονός ότι δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης δεν πτόησε κανέναν από την παρέα και εξαφανίστηκαν στους σκοτεινούς δρόμους του νησιού. Δυστυχώς, μπροστά τους βρέθηκε μία μοτοσικλέτα, με την οποία συγκρούστηκε το όχημα και ο οδηγός τραυματίστηκε. Ωστόσο, αντί να σταματήσουν για να βοηθήσουν τον άτυχο μοτοσικλετιστή, έγιναν καπνός πατώντας γκάζι.

Ομως η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας οδήγησε στα ίχνη τους κι έτσι συνελήφθησαν το απόγευμα των Χριστουγέννων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

(φωτό αρχείου)

Πηγή
Author: Ίων Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα