«Χαμένοι» κι οι δύο από την ισοπαλία στο Αλκαζάρ

Μοιραστειτε το

Με «λευκή» ισοπαλία (τελικό αποτέλεσμα 0-0) ολοκληρώθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι στο Στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βόλο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε καθόλου στους γηπεδούχους, οι οποίοι ήθελαν μια νίκη-ανάσα, καθώς ήδη βρίσκονται σε δεινή θέση. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ έχει υποστεί 12 ήττες.

Ωστόσο και ο Βόλος ήθελε το τρίποντο, στη μάχη που δίνει για να μπει στην πρώτη εξάδα (αυτή τη στιγμή είναι 7ος στη βαθμολογία, πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης). 

Όσον αφορά την εικόνα του ματς, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος, οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με την ΑΕΛ να μπαίνει πιο δυνατά στην επανάληψη, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματική.

Η σπουδαιότερη φάση στο παιχνίδι έγινε στο 85’, όταν ο Δουβίκας βρέθηκε απέναντι στον Μπάγιτς, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ βγήκε νικητής στη μονομαχία.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Τσόσιτς (46’ Χουσίνο), Ζίζιτς, Μιχαήλ (46’ Καρανίκας), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (46’ Μπεν-Χατίρα), Ακούνια (88’ Τρούγιτς), Ντουρμισάι (63’ Μουκαντζό).

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ριένστρα, Ρενάτο (58’ Περέα), Μαρτόλο, Μαρτίνες, Δουβίκας.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...