Χήρα Γερμανού τζιχαντιστή/ράπερ φυλακίστηκε για την συμμετοχή της στο Ισλαμικό Κράτος | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ένα δικαστήριο του Αμβούργου καταδίκασε τη χήρα του Γερμανού τζιχαντιστή/ράπερ Ντένις Κούσπερτ σε φυλάκιση 3 ετών και 6 μηνών για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση στο εξωτερικό (ISIS). Η Omaima A. κρίθηκε επίσης ένοχη για παραμέληση των καθηκόντων της ως γονέα, κατοχή παράνομων πυροβόλων όπλων και βοήθεια και συνέργεια στο έγκλημα της σωματεμπορίας.

Η Omaima A. πιστεύεται ότι ταξίδεψε στη Συρία με τα τρία μικρά της παιδιά το 2015 για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος. Επίσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε στην κατοχή της ένα 13χρονο κορίτσι ως σκλάβα. Ο πρώην σύζυγός της Ντένις Κούσπερτ, ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα Deso Dogg κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ράπερ, πιστεύεται ότι πέθανε στο Κομπάνε της Συρίας 2018 ενώ πολεμούσε για το ισλαμικό κράτος στη Συρία.

Η 36χρονη συνελήφθη νωρίτερα αυτό το έτος μετά από την διασπορά φημών για την παρουσία της στη Γερμανία, όταν ένα κινητό τηλέφωνο που φέρεται ότι ανήκει σε αυτήν ανακαλύφθηκε από έναν πολεμικό ανταποκριτή στη Συρία. Μέσα σε αυτό το κινητό υπήρχαν και 36GB δεδομένων που καταγράφουν την ζωή της ως μέλος του ISIS.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Paul K

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα