Χάρι και Μέγκαν χάνουν οριστικά τους επίσημους τίτλους τους

Μοιραστειτε το

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν έχασαν τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους, αφού επιβεβαίωσαν στην βασίλισσα της Αγγλίας ότι αποσύρονται οριστικά από την βρετανική βασιλική οικογένεια, ανακοίνωσε το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

Με την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου του ενός έτους και αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν θα ανακαλέσει την απόφασή του, ο δούκας του Σάσεξ χάνει τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα.

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του χάνει τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ στην οποία τονίζεται ότι «όλοι είναι πολύ λυπημένοι γι’ αυτήν την απόφαση».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε προ ημερών εκπρόσωπός τους.

Η ανακοίνωση συνοδευόταν από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να δραπετεύσουν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...