Χάος με τον αγώνα Λάτσιο-Τορίνο

Μοιραστειτε το

Η ιταλική εφημερίδα La Stampa αφιερώνει χώρο στη σημερινή έκδοσή της στην υπόθεση του χθεσινού αγώνα Λάτσιο-Τορίνο, που δν διεξήχθη.

«Η μπάλα στο δικαστήριο. Μπορούν να παίξουν τον Απρίλιο», γράφει η εφημερίδα για την αναμέτρηση που οδηγείται εκ των πραγμάτων στη δικαστική αίθουσα.

Και θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως η ομάδα από το Πιεμόντε δεν θα χρειαστεί να ασκήσει έφεση σε τρίτο βαθμό για να δικαιωθεί από την Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI), όπως είχε συμβεί με τη Νάπολι και τη συνάντησή της με τη Γιουβέντους, που αρχικά είχε κατακυρωθεί (χωρίς να διεξαχθεί) με 3-0 στους «μπιανκονέρι», για να ανατραπεί η απόφαση στην CONI.

Η τοπική υγειονομική αρχή (ASL) έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ιταλικής Λίγκας, Νταλ Πίνο, στην οποία εξηγεί πως η «Τόρο» δεν μπόρεσε να φτάσει στη Ρώμη για να παίξει με τη Λάτσιο επειδή όλος ο σύλλογος βρισκότανξ σε καραντίνα έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Τώρα, ο αθλητής δικαστής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος (Μαστραντρέα) θα μπορούσε να αποφασίσει να αναβάλει τον αγώνα, αναγκάζοντας τη Λίγκα να βρει μια νέα ημερομηνία, χωρίς να καταλογίσει ήττα στα χαρτιά με 0-3 για την Τορίνο και αφαίρεση βαθμών στην κατάταξη. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...