Φρεγάτα στη Μύκονο – Το Πολεμικό Ναυτικό δεν κλείνει μάτι – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Μοιραστειτε το

Του Χρήστου Μαζανίτη

Μπορεί την επικαιρότητα να έχει κατακλύσει ο κορονοϊός και τα νέα μέτρα περιορισμού, όμως υπάρχουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, που δεν κλείνουν μάτι.

Το Πολεμικό Ναυτικό δεν εφησυχάζει με τον Στόλο να είναι ανεπτυγμένος σε διάφορα σημεία του Αιγαίου είτε εν όρμω είτε εν πλω. Όπως συνεχίζει να βρίσκεται και νότια της Ρόδου, όπου το Oruc Reis επιμένει να «βολτάρει» εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Αναγνώστης του enikos.gr μας έστειλε εικόνες από φρεγάτα μας, που βρίσκεται στο κεντρικό Αιγαίο. Το πρωί ήταν στην Μύκονο, απ’ όπου και το σχετικό βίντεο. Οι κάτοικοι του νησιού που το αντίκρυσαν αισθάνθηκαν εθνική ανάταση με την παρουσία του πολεμικού μας πλοίου.

Ήταν μία φρεγάτα κλάσης “S”, η μία από τις συνολικά 9 του τύπου που έχει το ΠΝ. Να εξηγήσουμε ότι παρόμοια με την φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ», αυτή δηλαδή που εμβόλισε την τουρκική φρεγάτα KEMAL REIS στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, προξενώντας της μεγάλες υλικές ζημιές και… τσαλακώνοντας το γόητρο των Τούρκων.​

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...