φλΕΡΤ με τη σπατάλη! Αύξηση του κόστους παραγωγής εκπομπής που έχει τηλεθέαση 2% | newsbreak

Μοιραστειτε το

Πρόκληση! Φλερτ με την υπερβολή και την αμετροέπεια επιχειρούν η ΕΡΤ και το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μέσα στην τεράστια οικονομική κρίση που έχει συμπαρασύρει σαν τσουνάμι όλους τους Έλληνες εν μέσω πανδημίας.

Ενώ αυτό το διάστημα έχει μπει για χιλιάδες επιχειρήσεις, εργοδότες και εργαζομένους ταφόπλακα λόγω και του δεύτερου lockdown, η δημόσια τηλεόραση σπαταλά αφειδώς -για ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κυμαίνεται από 2% ως 4% στην τηλεθέαση- λεφτά με το τσουβάλι κάνοντας έξαλλους ακόμη και υπαλλήλους που εργάζονται μόνιμα στην κρατική τηλεόραση και αναρωτιούνται γιατί δεν αξιοποιείται το βασικό δυναμικό της και επενδύονται χιλιάδες ευρώ για μεικτές παραγωγές.

Η εταιρία

Με νέα αύξηση στη δαπάνη της μεικτής παραγωγής, μόλις δύο μήνες μετά την αύξηση του κόστους κατά σχεδόν 35%, ανανέωσε το Δ.Σ. της ΕΡΤ την καθημερινή εκπομπή «φλΕΡΤ» με παρουσιάστρια την ηθοποιό από τις σειρές «Κάτω Παρτάλι» και «Πέτα τη φριτέζα» Νάντια Κοντογεώργη. Από τα 161.339 ευρώ (3.226,78 ευρώ ανά εκπομπή) της πρώτης έγκρισης για την εταιρία παραγωγής Arcadia Media A.E. (τον περασμένο Αύγουστο), το κόστος της μεικτής παραγωγής εκτινάχθηκε στα 205.550 ευρώ για 50 εκπομπές (4.111 ευρώ ανά εκπομπή).

Η ΕΡΤ πλήρωσε μάλιστα επιπλέον το νέο σκηνικό της εκπομπής. Αν είναι δυνατόν! Την ώρα που οι τηλεθεατές πληρώνουν αδρά την ΕΡΤ μέσω του ανταποδοτικού τέλους (και) μέσα στην πανδημία… Το «φλΕΡΤ» λοιπόν ανανεώνεται για ακόμη 37 εκπομπές με κόστος 153.735 ευρώ (4.155 ευρώ ανά εκπομπή).

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη αυτή αύξηση στο κόστος παραγωγής οφείλεται στην ένταξη περισσότερων δημοσιογράφων στην παραγωγή. Με λίγα λόγια, μπαίνουν και σκαναδαλωδώς από το παράθυρο και άλλοι δημοσιογράφοι, σαν η ΕΡΤ να μη διαθέτει… Κρίμα να γίνονται όλα αυτά τη στιγμή που ο κόσμος γύρισε το κουμπί στην ΕΡΤ και βλέπει τα ομολογουμένως καλά της σίριαλ. Δεν θα ξεμπερδέψει ποτέ η ΕΡΤ από τον κακό εαυτό της;

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα