Φθιώτιδα: Συναγερμός για κρούσμα κορονοϊού σε εργοστάσιο – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Συναγερμός έχει σημάνει σε εργοστάσιο της Φθιώτιδας καθώς ένας εργαζόμενος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, όλα ξεκίνησαν όταν νεαρός εργαζόμενος ο οποίος διαμένει σε γειτονικό νομό, διαγνώστηκε το πρωί της Δευτέρας θετικός στον κορονοϊό. Ο εργαζόμενος είχε να πάει στη δουλειά από την προηγούμενη Τετάρτη, αφού είχε κάποια συμπτώματα και κατόπιν συνεννόησης με τον προϊστάμενο βάρδιας και τον γιατρό της μονάδας του συστήθηκε σύμφωνα με το πρωτόκολλο να παραμείνει σπίτι του.

Η διοίκηση της εταιρείας κινήθηκε άμεσα εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των προμηθευτών της μονάδας.

«Αν και ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στο πόστο που ήταν δεν είχε πολλές επαφές, εμείς φροντίσαμε όσοι συνάδελφοι θα μπορούσε να είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, να κάνουν άμεσα το τεστ. Τα αποτελέσματα και για τα 14 άτομα που έκαναν τεστ ήταν αρνητικά. Επίσης προχωρήσαμε σε απολύμανση όλων των χώρων του εργοστασίου. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν τίθεται θέμα αναστολής της λειτουργίας του εργοστασίου. Εξάλλου πάντα τα μέτρα που λαμβάναμε και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε για την προστασία των εργαζομένων και όλων μας είναι πολύ αυστηρά….», είπε στο LamiaReport υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα