Φαν΄τ Σιπ: Κάναμε δοκιμές, πήγαμε καλά

Μοιραστειτε το

Ικανοποιημένος, παρά την ήττα από την Αυστρία (1-2), δήλωσε ο Τζον Φαν΄τ Σιπ, εστιάζοντας στις δηλώσεις του στις απουσίες παικτών και στα αρκετά νέα πρόσωπα που μπήκαν στην ενδεκάδα της Εθνικής στο παιχνίδι με τους Αυστριακούς, οι οποίοι επίσης παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να διαχειριστούμε πράγματα και παίζαμε με μία καλή ομάδα. Κάναμε δοκιμές με νέα πρόσωπα. Πήγαμε καλά. Είχαμε αλλαγές, είχαμε τέσσερις παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά. Όταν προηγείται με 1-0 είναι κρίμα να χάνεις. Ήταν ένα καλό τεστ και κοιτάζουμε τα παιχνίδια του Nations League», υπογράμμισε ο προπονητής της Εθνικής.

Αναφορικά με την αμυντική λειτουργία της Εθνικής, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: «Παίζαμε για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας τρία στόπερ, Λαμπρόπουλο, Σβάρνα και Τζαβέλλα. Μετά βάλαμε τον Μιχαηλίδη. Ψάχνουμε για λύσεις. Ο Μπακάκης, για παράδειγμα, είναι τραυματίας και ο Χατζηδιάκος δεν μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια. Στο τέλος, ναι, έχετε δίκιο. Κουραστήκαμε. Έκαναν δύο γκολ από την δεξιά πλευρά μας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο “φρέσκοι”, αλλά είναι και η ποιότητα των Αυστριακών».

Όμως, ούτε επιθετικά πήγε καλά η ελληνική ομάδα, καθώς έλειψαν τόσο η δημιουργία όσο και οι ευκαιρίες. «Στη διάρκεια του παιχνιδιού αρχίσαμε να παίζουμε πιο καλά», παρατήρησε ο Φαν΄τ Σιπ.

«Η πάσα του Φορτούνη στον Λημνιό, μετά η πάσα του Λημνιού στον Φούντα και το γκολ ήταν πολύ καλό. Πάσα του Φούντα και πολύ καλό τελείωμα του Φορτούνη. Είδαμε θετικά πράγματα και νέους παίκτες που μπορούμε να επιλέξουμε».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...