Υπόθεση για γερά νεύρα η εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σε σενάριο ταινίας για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της 19χρονης Αρτέμιδας Βασίλη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από σχεδόν τρεις μήνες στο Κορωπί, καθώς νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες θέλουν την νεαρή κοπέλα να κρατείται όμηρος από δύο αλλοδαπούς σε ένα οίκημα-καλαστήριο κοντά στο Μοναστηράκι!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα, την περίοδο των γιορτών υπήρξαν δύο μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η Άρτεμις είναι ζωντανή και, μάλιστα, η μία εξ΄ αυτών ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο αλλοδαπούς σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο του Μεταξουργείου! Οι δύο, αυτές, μαρτυρίες παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με μία άλλη η οποία είχε φτάσει στην οικογένεια πριν από μερικές ημέρες, όταν μια γυναίκα είχε επικοινωνήσει μαζί της και τής είχε πει για τη συνάντηση που είχε με μία νεαρή κοπέλα σε κατάστημα στην παραλία του Βόλου.

Σχεδόν πανομοιότυπες πληροφορίες από τρεις πηγές

Όπως είχε υποστηρίξει τότε η μάρτυρας, στο πρόσωπο εκείνης της κοπέλας, η οποία συνοδευόταν από δύο ιδιαίτερα γεροδεμένους, αλλοδαπούς άνδρες αναγνώρισε την 19χρονη, με αποτέλεσμα να τής απευθύνει τον λόγο και να της φωνάξει: “Άρτεμις;” Αυτή η ερώτηση πυροδότησε την αντίδραση των δύο ανδρών καθώς, όταν η νεαρή κοπέλα γύρισε προς το μέρος της γυναίκας, σαν να είχε ακούσει το όνομά της, οι δύο άνδρες τής είπαν: “Άρτεμις, έλα εδώ” και την τράβηξαν να φύγουν.

“Μέσα στις γιορτές δεχθήκαμε μια πληροφορία που ανέφερε ότι η Άρτεμις κρατείται σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Μετά ήρθε σε εμάς άλλη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η Άρτεμις κρατείται από δύο αλλοδαπούς κοντά στο Μοναστηράκι. Στην αρχή, σκεφτήκαμε ότι μπορεί να υπήρχε ομοιότητα. Εκτός, όμως, από τις δύο μαρτυρίες που προανέφερα, υπάρχει και η μαρτυρία για τον Βόλο, που πάλι περιείχε ακριβώς την ίδια περιγραφή με την Αθήνα. Επειδή πρόκειται για σχεδόν πανομοιότυπες πληροφορίες από τρεις διαφορετικές πηγές, φρονούμε ότι έχουν βάση”, δήλωσε στην Espresso ο κ. Ντούγκας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι οι δύο αλλοδαποί “δυνάστες” δεν αφήνουν την 19χρονη κοπέλα να επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε καν να παρακολουθήσει τηλεόραση. Δεν απέκλεισε, επίσης, το ενδεχόμενο τα δύο “τέρατα” να εξανάγκασαν την 19χρονη να κάνει κάποιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή της, όπως να κόψει τα μαλλιά της ή να φορέσει περούκα:

“Λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα, είναι πολύ πιθανό να την έχουν υποβάλλει σε κάποιες αλλαγές. Γι΄ αυτό, ζητάμε οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να μάς τη δώσει, ώστε με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τις Αρχές ή να την κοιτάξουμε διεξοδικά μέχρι τέλους”, τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλη. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ, που παρακολουθεί η κοινή γνώμη με κομμένη την ανάσα:

“Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Πρόκειται να γίνει έρευνα από αστυνομικούς σε έναν συγκεκριμένο χώρο, όπως είχε γίνει πριν από ενάμιση μήνα, αλλά τότε οι ύποπτοι είχαν προλάβει να φύγουν”, επεσήμανε ο κ. Ντούγκας, για να καταλήξει:

“Επειδή στις 4 Ιανουαρίου η Άρτεμις είχε γενέθλια και κλείνουν και τρεις μήνες από την εξαφάνισή της, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να καλέσει, έστω και ανώνυμα, στα τηλέφωνα που έχουμε δώσει στη δημοσιότητα”, κατέληξε.

Η συνέντευξη στο πολυκατάστημα

Τα ίχνη της νεαρής κοπέλας χάθηκαν το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου 2020, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί για να περάσει από συνέντευξη για εργασία στο πολυκατάστημα Jumbo της περιοχής. Τουλάχιστον αυτό είχε ενημερώσει η ίδια τους γονείς της ότι θα έκανε, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη. Έκτοτε, η οικογένειά της έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, συγκεντρώνοντας στοιχεία από μάρτυρες οι οποίοι ενδεχομένως να γνωρίζουν κάτι για την τύχη της.

Λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς, οι γονείς της Αρτέμιδας, που όλο αυτόν τον καιρό αγωνιούν για την τύχη της αγαπημένης τους, έζησαν έναν εφιάλτη, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι το πτώμα που ανακαλύφθηκε μέσα σε μία βαλίτσα στα Βίλια ίσως να ανήκε στην κόρη τους. Ωστόσο, η αγωνία τους έλαβε τέλος λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα μέσα στη βαλίτσα-φέρετρο δεν ήταν η Άρτεμις, αλλά η 38χρονη Qiu Yun Lin.

Πηγή
Author: Δήμητρα Μ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα