Υποφέρει από σύγχυση ο Μαραντόνα, σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό

Μοιραστειτε το

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποφέρει από σύγχυση σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό κι αυτό συνεπάγεται ότι θα παραμείνει γι΄ αρκετές ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο του Μπουένος Αϊρες.

Ο Λεοπόλδο Λούκε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από την κλινική όπου την περασμένη Τρίτη ο «Ντιεγκίτο» υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος από τον εγκέφαλό του, τόνισε πως «… στη μετεγχειρητική φάση υπήρχαν κάποια επεισόδια σύγχυσης που συνδέουμε με την αποχή» είπε, μιλώντας προφανώς για τη μάχη που δίνει ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου ενάντια στον εθισμό στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά.

«Οι σκέψεις μας είναι να αντιμετωπίσουμε αυτήν την αποχή. Πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει, πιστεύουμε ότι αυτό είναι καλύτερο για τον Ντιέγκο», πρόσθεσε ο Λούκε.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Μαραντόνα, έχει περάσει αρκετό καιρό στο νοσοκομείο λόγω της άστατης ζωής που κάνει. Υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο από κοκαΐνη το 2000 και πέρασε μεγάλο διάστημα αποκατάστασης, το μεγαλύτερο στην Κούβα, λόγω της φιλίας του με τον πρώην πρόεδρο, Φιντέλ Κάστρο.

Το 2005 είχε χειρουργηθεί στο στομάχι για να χάσει βάρος και νοσηλεύτηκε δύο χρόνια αργότερα, λόγω «απειλητικής» για την ζωή του, ηπατίτιδα, συνέπεια της αλόγιστης χρήσης αλκοόλ που έκανε.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...