Υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης στη Logicom Solutions για υποέργο του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

Μοιραστειτε το

Υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» (ΚτΠ) και της «Logicom Solutions Ltd» η σύμβαση ανάθεσης  του υποέργου Νησίδα 6 του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ έναντι 23,5 εκ. ευρώ (συμπ. ΦΠΑ).

Στα πλαίσια του στρατηγικού αυτού έργου για το Ελληνικό Δημόσιο, η Logicom Solutions θα αναλάβει την ανανέωση και την επέκταση των δικτυακών και τηλεπικοινωνιακών υποδομών των φορέων του Δημοσίου με λύσεις της Cisco καλύπτοντας σημαντικό τμήμα της Αττικής και όλες τις Κυκλάδες, περιοχές που αντιστοιχούν σε ένα σύνολο 4.251 φορέων και περίπου 153.000 υπαλλήλων.

Η Logicom Solutions είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών Logicom, ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους Παροχής Τεχνολογικών Λύσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή με κύκλο εργασιών περί το 1 Δις USD ετησίως, παρουσία σε περισσότερες από 14 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό άνω των 800 στελεχών συνολικά.

Μετά το πέρας της τελετής υπογραφής της εκτελεστικής σύμβασης του έργου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Χρυσόστομος Κρητιώτης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. και τη Διεύθυνσή της για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει προς τη Logicom Solutions, κατακυρώνοντάς της αυτό το στρατηγικής σημασίας έργο για το ψηφιακό μετασχηματισμό της Δημόσιας Διοίκησης της χώρας. H άριστα καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών δικτύων της Logicom Solutions, σε συνεργασία με τη Cisco, έχοντας πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας αυτού του έργου, θα εργαστεί με αφοσίωση για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου».

Σχετικά με τη συνεργασία της εταιρείας με έναν παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό όπως η Cisco, ο Γενικός Διευθυντής του γραφείου της Logicom Solutions στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Αποστολίδης τόνισε:

«Ο Όμιλος μας είναι στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών και παρόχων τεχνολογίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Συγκεκριμένα με τη Cisco διατηρούμε μια ισχυρή και μακρόχρονη συνεργασία και μια εξαιρετικά εκτεταμένη λίστα πιστοποιήσεων, εμπειρίας και επιτυχημένων έργων».

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Ασθενίδης, τόνισε: «Η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. προχωρά δυναμικά και με συνέπεια στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει, ώστε να φτάσει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας στα υψηλά επίπεδα που έχουμε θέσει ως στόχο. Συνεχίζουμε με αμείωτη προσήλωση να στεκόμαστε αρωγοί όλων των προσπαθειών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για να καταφέρουμε ο πολίτης, να μπορεί να απολαμβάνει ψηφιακή εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και να αισθάνεται το κράτος και το Δημόσιο σύμμαχο του».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Logicom Solutions, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://solutions.logicom.net/

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...