Υπέρ της επέκτασης υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών η Μπακογιάννη – Τι είπε για τον ανασχηματισμό

Μοιραστειτε το

Η κυρία Μπακογιάννη μίλησε για το μέτρο της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο ανασχηματισμό.

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε για τους εμβολιασμούς, τον ανασχηματισμό που βρίσκεται προ των πυλών καθώς και τον Ερντογάν.

Η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι έχει επιδείξει έργο σε 3 μεγάλες κρίσεις και σημείωσε πως πάντα ένας ανασχηματισμός είναι ένα νέο ξεκίνημα, πως είναι μια πολιτική πράξη που έχει τον συμβολισμό και την δυναμική του.

«Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.. Αυτή την στιγμή ο πρωθυπουργός έχει την πλήρη εικόνα..Είναι αποκλειστικό του προνόμιο..Ξέρει που υπήρξαν αδυναμίες και που έγινε πραγματική δουλεία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για το αν είναι ο Χρυσοχοΐδης είναι καλός υπουργός η ίδια σχολίασε πως κατά την γνώμη της είναι. «Από μένα για τον Χρυσοχοΐδη θα ακούσετε μόνο τα καλύτερα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς υπογράμμισε πως πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, ενώ μιλώντας για τους αντιεμβολιαστές είπε πως «ο Θεός έκανε τους επιστήμονες να βρουν το εμβόλιο για να σωθεί ο κόσμος και ότι αυτό το πολύ απλάό πράγμα πρέπει να γίνει κατανοητό». Μάλιστα, ανέφερε πως στην Κρήτη χάθηκε ένας ανθρώπος 62 ετών που ήταν στο αντιεμβολιστικό κίνημα και ότι πριν διασωληνωθεί το μόνο πράγμα που είπε στους γιατρούς είναι «σας παρακαλώ εμβολιάστε τα παιδιά και τα εγγόνια μου».

Σημείωσε πως σε όλες τις χώρες έχει γίνει ζημιά με τα fake news και πως ένας άνθρωπος της είπε πως έκανε το εμβόλιο με νερό με την ίδια να του απαντά ότι εκείνη ήταν 20 λεπτα νωρίτερα στο ραντεβού της για να είναι σίγουρη ότι δεν θα το χάσει. Τόνισε δε πως η σύγκρουση που υπάρχει σήμερα είναι αυτής της λογικής και του ορθολογισμού.

Για την Τουρκία

Αναφερόμενη στην Τουρκία και τον Ερντογάν, η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι θα υπάρχουν εντάσεις με την Ελλάδα από το φθινόπωρο και ότι κάνει προσπάθεια να επανέλθει στο χάρτη των χωρών που θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο. Ωστόσο, επεσήμανε πως δεν αποκλείει τίποτα αλλά δεν βλέπει σε αυτή την φάση να είναι η Ελλάδα στην στρατηγική του η οποία είναι να πουλήσει προσφορά προς την Δύση ότι τον χρειάζονται.

Όπως εξήγησε μιλάει μια γλώσσα που είναι πιο κοντά στους Ταλιμπάν και αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί και ότι γι αυτό γίνεται η όλη συζήτηση για το αεροδρόμιο της Καμπούλ . «Σε σχέση με την Δύση θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό… Η Τουρκία έχει το δεύτερο μεγαλύτερο στρατό του ΝΑΤΟ άρα μπορεί να στείλει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Σεισμός στην Κόρινθο: Συνεχίζεται ο «χορός» των Ρίχτερ – Τι λένε οι σεισμολόγοι

Κορονοϊός: «Εκτοξεύτηκε» ο δείκτης θετικότητας – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Εκτός «μάχης» βγαίνουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...