Τύχη βουνό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Εντέλει καθημερινά αποδεικνύεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταρρίπτει τον αστικό μύθο περί δήθεν γκαντεμιάς. Αντίθετα, αυτά που του συμβαίνουν δείχνουν ότι έχει την θεά τύχη με το μέρος του.

Τελευταία απόδειξη ή απίστευτη σύμπτωση, εκεί που αμέριμνος έκανε ποδήλατο στο Τατόι εντελώς συμπτωματικά να συναντήσει ζευγάρι νεόνυμφων όπου η νύφη είναι κόρη στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την Νίκαια! Με αποτέλεσμα η νύφη να τον παρακαλέσει να φωτογραφηθούν όλοι μαζί και φυσικά η ευτυχία να ξεχειλίζει στο πρόσωπο της.

Ποιες λοιπόν οι πιθανότητες, ο πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας να συναντήσει κόρη στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στο συγκεκριμένο μονοπάτι, την συγκεκριμένη στιγμή που αποφάσισε να κάνει ποδήλατο και απολύτως συμπτωματικά το συγκεκριμένο ζεύγος να ποζάρει την ίδια ακριβώς στιγμή στο ίδιο μονοπάτι, για τις γαμήλιες φωτογραφίες;

Φανταστείτε το ζευγάρι να ήταν λόγου χάριν, στελέχη του ΣυΡιζΑ. Οπωσδήποτε η αντιμετώπιση θα ήταν διαφορετική. Εάν το ζευγάρι δεν είχε πολιτικό πρόσημο, οπωσδήποτε δεν θα έδινε σημασία.

Τι γκόμενος είσαι εσύ

Επαναλαμβανόμενη τύχη με τους περαστικούς!

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέκεται τυχερός σε αυτό το επίπεδο. Όλοι θυμόμαστε προεκλογικά την τυχαία συνάντηση με την μητέρα που είχε το μωρό στο καρότσι και τον είχε χαρακτηρίσει με θαυμασμό, «γκόμενο»…

Η τύχη λοιπόν του πρωθυπουργού είναι τέτοια που του επεφύλασσε και τρίτη «τυχαία» συνάντηση κατά την περιοδεία του στη Νέα Σμύρνη, με μία γυναίκα με καροτσάκι, στην οποία μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ πέταξε και μια ατάκα: «Μια φορά είδα μια κυρία με καρότσι και άρχισε να μου λέει άλλα… Μην μου το πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ», της είπε αναφερόμενος στο περιστατικό με μια γυναίκα στην Κυψέλη που του είχε πει «Τι γκόμενος είσαι εσύ;».

Βέβαια, όπως αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, η συνάντηση δεν ήταν απλά με μια περαστική με καροτσάκι στη Νέα Σμύρνη και τον σύζυγό τους, αλλά με τους… κουμπάρους του Κωστή Χατζηδάκη. Με την μητέρα στέλεχος της ΟΝΝΕΔ! Ποιες οι πιθανότητες πραγματικά. Μόνο το άγγιγμα της θεάς τύχης μπορεί να δικαιολογήσει τις θετικές συμπτώσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα