ΤΩΡΑ: Χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Χιλιάδες υποστηρικτές του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, από κάθε σημείο των ΗΠΑ έχουν συγκεντρωθεί στην Ουάσιγκτον για να διαμαρτυρηθούν για την εκλογική διαδικασία, αμφισβητώντας το αποτελέσματα που δίνει την νίκη στον Τζο Μπάιντεν.

Οι διαδηλωτές προέρχονταν από διάφορες γωνιές της χώρας – συμπεριλαμβανομένων της Αριζόνα, της Τζόρτζια , της Νεβάδας, της Φλόριντα, της Πενσυλβανίας και του Μέριλαντ – και ήταν ειρηνικοί.

Η διαδήλωση «March for Trump» που διοργάνωσε το Women for America First είχε σχεδιασμό να κατευθυνθεί από το Freedom Plaza στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Οι ενθουσιώδεις υποστηρικτές του Τραμπ έδωσαν μια σειρά φλογερών ομιλιών από το Freedom Plaza, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι υπήρχε εκτεταμένη εκλογική απάτη και ότι ο Τραμπ έχει πράγματι κατακτήσει τη νίκη.

«Οι εκλογές μας κλέφτηκαν», δήλωσε ο Courtney Holland, συντηρητικός ακτιβιστής από τη Νεβάδα, στο πλήθος, μια καταγγελτική  γραμμή που συχνά επαναλαμβανόταν.

Ο πρόεδρος και η μοτοσικλέτα του πέρασαν από τους υποστηρικτές, μερικοί από αυτούς κουνώντας σημαίες του Τραμπ και κρατώντας πινακίδες που έλεγαν «Σταματήστε την Απάτη» και «Καλύτερα Prez Ever». Το πλήθος φώναξε «Τέσσερα ακόμη χρόνια!» καθώς ο Τραμπ  τους ευχαριστούσε.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα