«Τσουχτερό» πρόστιμο και ποινή φυλάκισης με αναστολή σε 24χρονο που κούρευε φίλο του… σε πυλωτή πολυκατοικίας! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε ένας 24χρονος άνδρας, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την στιγμή που κούρευε και περιποιούνταν τα μαλλιά ενός φίλου του στην πυλωτή πολυκατοικίας στον Βόλο.

Ως εκ τούτου, ο νεαρός κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο επειδή με βάση την ΚΥΑ παραβίασε μέτρα πρόληψης ασθενειών, αλλά αθωώθηκε για την κατηγορία υγειονομικής διάταξης, καθώς προσκόμισε στο Δικαστήριο πιστοποιητικό και κάρτα υγείας. Ωστόσο, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 40 ημερών με αναστολή και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Ο 24χρονος που συνελήφθει από τους αστυνομικούς να κουρεύει έναν φίλο του, βρισκόταν σε ιδιωτικό ημιυπαίθριο χώρο και ισχυρίσθηκε ότι είναι χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων της οικογένειάς του σε πυλωτή που έχουν διαμορφώσει ως αποθήκη οι γονείς του για να κάθεται με τους φίλους του να περνούν την ώρα τους και να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα