Τσιτσιπάς για Αργυρό: Έχουμε μια ξεχωριστή φιλία – Τι αποκάλυψε για τη χάρη που του ζήτησε

Μοιραστειτε το

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τονΚωνσταντίνο Αργυρό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την φιλία του με τον δημοφιλή τραγουδιστή. “Από τα καλύτερα χαρίσματα και χαρακτηριστικά του Κωνσταντίνου είναι ότι είναι καταδεκτικός, είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Δεν έχω πολλούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους περνάω χρόνο όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, αλλά με το πού θα φτάσω στο σπίτι, πάντα του στέλνω μήνυμα, προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο ώστε να βγούμε έξω και να μιλήσουμε. Έχουμε μια ξεχωριστή φιλία” περιέγραψε ο αθλητής του τένις.

“Έχει μια πολύ ωραία αύρα και επίσης ξέρει να ακούει. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω που ακούει και η γνώμη του για τα περισσότερα πράγματα μετράει περισσότερο” συμπλήρωσε. “Είναι ένας φοβερός τραγουδιστής, με έχει επνεύσει με τη μουσική του πάρα πολλές φορές. Μπορώ και νιώθω μια άνεση και ωραία φιλία μαζί του και ελπίζω να διαρκέσει πολλά χρόνια” περιέγραψε.

Ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε την χάρη που έχει ζητήσει από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. “Του έχω ζητήσει μια χάρη και ελπίζω να την πραγματοποιήσει σύντομα. Έχει να κάνει με ένα τραγούδι που του ζήτησα συγκεκριμένα να δημιουργήσει. Μπορεί να σας το πει και αυτός αν θελήσει, αλλά είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα και ξέρω ότι ο Κωνσταντίνος είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο” περιέγραψε.

Δείτε στο βίντεο:

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...