Τσάκωσαν Παλαιστίνιο διαρρήκτη, ο οποίος είχε «ρημάξει» τα Καμποχώρια της Χίου! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σε «μπουμπούκι» εξελίχθηκε ο 27χρονος από την Παλαιστίνη που είχε βρει καταφύγιο στη Χίο, όταν «μυήθηκε» στα κόλπα, αφού είχε ρημάξει αυτοκίνητα, σπίτια και επιχειρήσεις!

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν διαπίστωσαν ότι εκείνος βρισκόταν πίσω από τουλάχιστον 16 διαρρήξεις τον τελευταίο μήνα στα Καμποχώρια της Χίου.
Οι αστυνομικοί που δέχονταν τη μία καταγγελία πίσω από την άλλη ερεύνησαν προσεκτικά τις υποθέσεις και έφτασαν στα ίχνη του 27χρονου αλλοδαπού.

Ο Παλαιστίνιος είχε διαρρήξει τις εισόδους δύο επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων ήταν μία ταβέρνα στους Βαβύλους, ενώ παραβίασε ένα σπίτι και 13 οχήματα προκαλώντας εκτεταμένες φθορές! Από αυτά άρπαξε διάφορα χρηματικά ποσά, μεταξύ των οποίων και 200 δολάρια, τιμαλφή, είδη άμεσης κατανάλωσης, τρόφιμα και άλλα είδη, συνολικής αξίας άνω των 6.000 ευρώ.

Κάμερες ασφαλείας

Ο διαρρήκτης δρούσε κυρίως νυχτερινές ώρες, ωστόσο αυτό που βοήθησε τους αστυνομικούς να φτάσουν στα ίχνη του είναι ότι οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Στα βίντεο φαίνεται να σπάζει τη βιτρίνα μιας επιχείρησης και τα τζάμια ενός αυτοκινήτου με σκοπό να αρπάξει ό,τι βρει.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μέρος των κλοπιμαίων, ενώ κατασχέθηκαν το διαρρηκτικό εργαλείο που χρησιμοποιούσε και ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και πρόκληση φθορών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα