«Τσάκισε» τους Γκρίζους Λύκους η Γαλλία! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Γερό μάθημα στην βιαιότητα των ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων που βρίσκουν υποστήριξη στις πλάτες του Ερντογάν έδωσε σήμερα ο Μακρόν. 

Η ακραία εθνικιστική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι» στην Γαλλία διαλύθηκε σήμερα μετά από απόφαση του υπουργικού συμβουλίου. Την σχετική απόφαση ανακοίνωσε στο Twitter ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Νταρμανέν.

«Το κίνημα των Γκρίζων Λύκων διαλύθηκε κατά το υπουργικό συμβούλιο, σύμφωνα με τις εντολές του προέδρου της Δημοκρατίας», ανακοίνωσε ο Ζεράρ Νταρμανέν, προσθέτοντας ότι η οργάνωση «υποκινούσε τις διακρίσεις και το μίσος και είχε εμπλακεί σε βίαιες ενέργειες».

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο της γενοκτονίας και το Εθνικό Κέντρο Αρμενικής Μνήμης στη Ντεσέν της Λυών, γράφοντας συνθήματα υπέρ της Τουρκίας. Στο μνημείο και το κτίριο, που απέχουν μεταξύ τους μόνο μερικά μέτρα, άγνωστοι έγραψαν τα αρχικά «RTE», από το όνομα του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «Γκρίζοι Λύκοι» και υβριστικές φράσεις.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα