Τρύπες Καραμανλή: Βρέθηκε λύση για την κυκλοφορία των Ι.Χ.

Μοιραστειτε το

Στη λύση χρήσης φωτεινού σηματοδότη,  ώστε να πραγματοποιείται εναλλάξ η κυκλοφορία των Ι.Χ. από το πλήρες πλάτος της εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (σ.σ. Τρύπες του Καραμανλή), κατέληξε η Περιφέρεια Αττικής.

Η προσωρινή αυτή λύση αφορά το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα εκτελούνται τα έργα αποκατάστασης των βλαβών που έχουν προκληθεί σε μέρος της σήραγγας.

Η ενεργοποίηση του φωτεινού σηματοδότη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι. Έως εκείνη την ώρα η κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων επί της Αθηνών – Σουνίου, θα διεξάγεται μέσω του άξονα Λεωφόρου  Ευελπίδων –  Λεωφόρου  Αγίας Μαρίνας. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης θα επισκεφτεί εντός της ημέρας το σημείο, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του έργου. 

Να σημειωθεί ότι η επιλογή ενεργοποίησης του φωτεινού σηματοδότη προκρίθηκε σε συνεννόηση με την τροχαία Αθηνών, καθώς κρίνεται ότι επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους χρήστες της οδού με την μικρότερη δυνατή όχληση. 

naftemporiki.gr

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...