Τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη – 8 νεκροί και 12 τραυματίες (Βίντεο)

Μοιραστειτε το

Τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη , όταν όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς , με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 8 άνθρωποι και άλλοι 12 να τραυματιστούν.

Όπως έγινε γνωστό, ένα όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς και ποδηλάτες, σε ποδηλατόδρομο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, κοντά στο μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου (World Trade Center).   H αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε πως ο δράστης της επίθεσης ήταν ένας 29χρονος άνδρας, οπλισμένος με ένα αεροβόλο και ένα όπλο από αυτά που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι του paintball.

H αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι το όχημα εισήλθε σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο στην οδό West, βόρεια τους οδού Chambers στο Μανχάταν, πέφτοντας πάνω σε πλήθος ανθρώπων. Κατόπιν, το όχημα -ένα νοικιασμένο φορτηγάκι- έπεσε πάνω σε σχολικό λεωφορείο, τραυματίζοντας δύο παιδιά και δύο ενήλικες που επέβαιναν σε αυτό. Ο οδηγός, 29 ετών, ο οποίος κρατούσε ένα αεροβόλο και ένα όπλο του πέιντμπολ, δέχθηκε εν συνεχεία πυρά από αστυνομικούς και βρίσκεται υπό κράτηση.

Το FBI αντιμετωπίζει ως τρομοκρατική επίθεση το περιστατικό, για το οποίο ενημερώθηκε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, έκανε λόγο για «άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια», ενώ ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε για «άλλη μια επίθεση από άτομο άρρωστο και διαταραγμένο».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...