Τριάρα ο Ολυμπιακός, σκόνταψε ο ΠΑΟΚ

Μοιραστειτε το

Το πρώτο του τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα της Super League πήρε σήμερα ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Τρίπολη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Οι «ερυθρόλευκοι» άργησαν να σημειώσουν το πρώτο τους τέρμα (στο 59΄ με τον Φορτούνη), απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένο Αστέρα που μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του. Ωστόσο, το γκολ του Φορτούνη απελευθέρωσε τους γηπεδούχους που βρήκαν άλλα δύο τέρματα με τον Μασούρα (στο 64′ και στο 88′), μετατρέποντας τελικά το ματς σε μια άνετη επικράτηση. 

Σημειώνεται πως και οι δύο σκόρερ των νικητών μπήκαν ως αλλαγή στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, διαφοροποιώντας, όπως αποδείχθηκε, την εικόνα της αναμέτρησης. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέβας, Μπα, Σεμέδο, Καμαρά, Εμβιλά (46΄ Φορτούνης), Μπουχαλάκης (86΄ Καφού), Βαλμπουενά (72΄ Μπρούνο), Ραντζέλοβιτς (46΄ Μασούρας), Ελ Αραμπί (67΄ Χασάν).

Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (46΄ Καστάνιο), Πασαλίδης, Μουνάφο (83΄ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα (68΄ Φερνάντεθ), Τιλίκα (68΄ Κρεσπί), Αλί Μπαμπά (56΄ Σίτο), Μπαράλες.

Λίγο νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ έχασε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην Τούμπα (τελικό σκορ 1-1) απέναντι στον Ατρόμητο. Η γκέλα αυτή του «δικέφαλου» ήρθε μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Μπενφίκα και πριν το επόμενο σημαντικό ευρωπαϊκό ματς στη Ρωσία με την Κράσνονταρ, την ερχόμενη Τρίτη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την έλεγχο του ματς, ωστόσο ήταν αναποτελεσματικός στην επίθεση, με την Ατρόμητο να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων. Στην αρχή της επανάληψης υπήρξε κρεσέντο χαμένων ευκαιριών και από τις δύο ομάδες, με τον Ο ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ στο 57′ με τον Αντρ. Ζίφκοβιτς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν παρέδωσαν τα όπλα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση (και τον βαθμό) στο 76ο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Μιχάι. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα (81′ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Εσίτι (81′ Νινούα), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (86′  Βρακάς), Τζόλης (72′ Πέλκας), Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (72′ Κούτσιας).

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Σάλομον, Χαρίσης (73′ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83′ Νάτσος), Κιβρακίδης, Γιακουμάκης (73′ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (88′ Μουνίθ), Μανούσος (46′ Κωτσόπουλος)

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...