Τρεις ποινικές διώξεις σε βάρος του γυναικολόγου της Ρόδου! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δίωξη σε βάρος του γυναικολόγου στη Ρόδο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση άσκησε σήμερα το πρωί η εισαγγελέας του νησιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ακόμη γυναίκα που πέρασε από την γυναικολογική καρέκλα του εν λόγω γιατρού υποστηρίζει ότι έπεσε κι αυτή θύμα του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γυναίκα από την Θεσσαλονίκη, η οποία ισχυρίζεται ότι ο γυναικολόγος ασέλγησε πάνω της, όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια στη Ρόδο και προτίθεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον του.

Σεξουαλική παρενόχληση γυναικολόγος στην Καλλιθέα

Ο γυναικολόγος βρίσκεται αντιμέτωπος με τουλάχιστον 20 μηνύσεις και κατηγορείται από τα θύματά του για σεξουαλική παρενόχληση, ασέλγεια, μέχρι και για βιασμό.

Η Εισαγγελέας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συσχέτισε και συνένωσε σε μια, τρεις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος του και τις διαβίβασε για τα περαιτέρω στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.

Η υπόθεση του γυναικολόγου με τα «μακριά δάχτυλα» και το «ανοιχτό παντελόνι» έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του νησιού.

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα