Τραμπ: “Τα μέσα ενημέρωσης είναι εξίσου διεφθαρμένα, όπως και οι εκλογές” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

«Τα μέσα ενημέρωσης είναι εξίσου διεφθαρμένα, όπως και οι εκλογές», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ καταλογίζοντας ένα επικοινωνιακό μπαράζ προπαγάνδας εις βάρος του. Είναι γεγονός ότι τα αμερικανικά μέσα στην προεκλογική περίοδο στράφηκαν κατά του Αμερικανού προέδρου με καταιγισμό επιθετικών δημοσιευμάτων, ενώ έτρεξαν να ανακηρύξουν τον Τζο Μπάιντεν νικητή, χωρίς να έχουν εκδοθεί τελικά αποτελέσματα.

Η σύγκρουση Τραμπ- αμερικανικών συστημικών ΜΜΕ είναι καθολική, καθώς η στήριξη τους στην καμπάνια Μπάιντεν ήταν εξόφθαλμη και πολλές φορές εκτός πλαισίου δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με νέα ανάρτηση του αναρωτιέται γιατί ο Joe Biden τόσο γρήγορα σχηματίζει Υπουργικό Συμβούλιο όταν οι ερευνητές μου έχουν βρει εκατοντάδες χιλιάδες δόλιες ψήφους, αρκετές για να ανατρέψουν τα αποτελέσματα  τουλάχιστον σε τέσσερις Πολιτείες, που  είναι παραπάνω από αρκετές για να κερδίσουμε τις Εκλογές.

«Ας ελπίσουμε ότι τα Δικαστήρια και οι Νομοθέτες θα έχουν το ΚΟΥΡΑΓΙΟ να κάνουν ό, τι πρέπει να γίνει για να διατηρηθεί η ακεραιότητα των Εκλογών μας, και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ!!!», καταλήγει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα