Τραμπ εκτός ελέγχου, «διαφημίζει» δωρεάν θεραπεία για τον κορονοϊό

Μοιραστειτε το

Στα όρια της χυδαιότητας φτάνει ο Αμερικανός πρόεδρος με ένα βίντεο στο οποίο υπόσχεται στους ηλικιωμένους των ΗΠΑ δωρεάν θεραπεία από τον κορονοϊό, σαν εκείνη που έλαβε ο ίδιος στο διάστημα της νοσηλείας του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παραμένει, θεωρητικά, υπό παρακολούθηση, καθώς μόλις μέσα σε έξι ημέρες διαγνώσθηκε με κορονοϊό, νοσηλεύτηκε και πήρε… εξιτήριο, έστειλε μήνυμα προς τους ηλικιωμένους της χώρας του.

Στο βίντεο, ως άλλος τηλεπωλητής, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού αποκαλέσει ξανά τον ιό «κινέζικο» και απειλήσει το Πεκίνο, ισχυρίζεται ότι πλέον στη χώρα του υπάρχουν φάρμακα, τα οποία ονόμασε «θεραπεία» που μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ιό.

Αναφέρθηκε σε εκείνα που ο ίδιος έλαβε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και έχουν προκαλέσει ήδη μεγάλη συζήτηση και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, και υποσχέθηκε, μάλιστα, ότι άμεσα θα τα κάνει προσβάσιμα προς τους πολίτες μεγάλης ηλικίας.

Στις υποσχέσεις του, μάλιστα, περιλαμβάνεται και η… δωρεάν διάθεση του συγκεκριμένου φαρμάκου, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να υπερθεματίζει ότι ο ίδιος αποτελεί απόδειξη για την αποτελεσματικότητά του.

Ανάμεσα σε άλλα, δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον Τζο Μπάιντεν κατηγορώντας τον ότι δεν έχει κάνει τίποτα εδώ και 47 χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ Άνθονι Φάουτσι είπε σήμερα ότι η υγεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι πιθανόν να βοηθήθηκε από την πειραματική θεραπεία με αντισώματα της εταιρείας Regeneron.

Ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό να υπάρχουν θετικά σημάδια από τα αποτελέσματα του φαρμάκου από το να διαφημίζει, προεκλογικά μάλιστα, ο πρόεδρος της χώρας ένα φάρμακο ως θεραπεία για έναν τόσο φονικό ιό.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...