Τραγωδία! Νεκρός ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που πέθανε από αλλεργία  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα σε ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι.

Η είδηση του χαμού της 29χρονης λεχώνας που άφησε πέρυσι την τελευταία της πνοή στην Κατερίνη μετά από αλλεργικό σοκ στη γέννα, συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο. Ένα χρόνο μετά, ο τραγικός επίλογος επισφραγίζεται με τον θάνατο του  37χρονου συζύγου της Γιάννη Πιτσάνη.

«Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου»

Σύμφωνα με το odelalis.gr, ο Γιάννης Πιτσιάνης έφυγε από τη ζωή, την Πέμπτη όμως μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου του, δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο νεαρός άντρας καλέστηκε να ζήσει την πιο δύσκολη δοκιμασία όταν έχασε ξαφνικά τη σύζυγό του και βρέθηκε παλεύει να σταθεί στις υποχρεώσεις του ως πατέρας, μεγαλώνοντας το παιδί που δεν πρόλαβε να αγκαλιάσει η γυναίκα του: «Είμαι χαμένος. Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου. Τώρα είμαι πατέρας. Προσπαθώ, προσπαθώ…» είχε δηλώσει τότε ο σύζυγος της 29χρονης Άννας.

Υπενθυμίζεται ότι η λεχώνα από την Κατερίνη πέθανε μετά από χορήγηση αντιβίωσης στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, καθώς παρουσίασε αλλεργικό σοκ μετά από τη γέννα με καισαρική. Για τον θάνατο της άτυχης μητέρας είχε ζητηθεί  διενέργεια ΕΔΕ στον διευθυντή χειρουργικής του ΤΕΠ του νοσοκομείου.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα