«Τρένο» η Τσέλσι με τον Τούχελ στο «τιμόνι», νίκησε και την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»

Μοιραστειτε το

Ασταμάτητη είναι με τον Τόμας Τούχελ στο «τιμόνι» της η Τσέλσι.

Το αήττητο των «μπλε» από τότε που ανέλαβε ο Γερμανός τεχνικός τα ηνία τους όχι μόνο δεν σταμάτησε το «Άνφιλντ» απέναντι στην Λίβερπουλ, αλλά διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο.

Με το 1-0 επί των «κόκκινων» στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Premier League, η Τσέλσι συμπλήρωσε 10 ματς αήττητη και μπήκε ξανά στην πρώτη τετράδα και σε θέσεις Champions League. Στον αντίποδα οι περσινοί πρωταθλητές παρέμειναν στην 7η θέση κι εκτός ευρωπαϊκών «εισιτηρίων».

Από τις 26 Ιανουαρίου, όταν κι ανέλαβε ο 47χρονος Γερμανός την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων η Τσέλσι μετρά 5 νίκες και 3 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μία νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας και ένα «διπλό» επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν στο 24′ το VAR να ακυρώνει το γκολ του Βέρνερ ως οφσάιντ, όμως δεν πτοήθηκαν και λίγο πριν το ημίχρονο (42′) πήραν το προβάδισμα με το τέρμα του Μάουντ.

Κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα ως το φινάλε, απέναντι σε μία Λίβερπουλ που απογοήτευσε σε ένα ακόμη ματς.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...