Το 90% των Ρώσων παραθεριστών που κόλλησε κορωνοϊό στο εξωτερικό είχε γυρίσει από Τουρκία! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Εκρηκτική λόγω κορωνοϊού είναι η κατάσταση και στη γειτονική Τουρκία, την ώρα που ο Ερντογάν το παίζει… σουλτάνος στην ανατολική Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας της γείτονος ανακοίνωσε ότι καταγράφηκαν 2.106 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο, με το το σύνολο πλέον από την αρχή της πανδημίας στη χώρα να φτάνει τις 377.473.

Το ίδιο διάστημα, άλλοι 74 άνθρωποι υπέκυψαν εξαιτίας του Covid-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φτάνει έως αυτό το στάδιο τους 10.326 νεκρούς.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί το γεγονός πως περίπου το 90% των Ρώσων πολιτών που μολύνθηκαν από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο εξωτερικό, είχαν επιστρέψει από την Τουρκία!

Αυτό δήλωνε χθες η επικεφαλής της ρωσικής ρυθμιστικής αρχής προστασίας της υγείας του καταναλωτή Άννα Ποπόβα, μιλώντας στην αρμόδια κυβερνητική επιτροπή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εντούτοις, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, η Ρωσία κατέγραψε 18.257 νέα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο, ενώ άλλοι 238 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ρεκόρ θανάτων καταγράφηκε χθες στο Ιράν, όπου 440 άτομα έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χειρότερα πληγείσα χώρα της Μέσης Ανατολής να φτάνει πλέον τους 35.738, την ώρα που τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση εισόδου και εξόδου από τις μεγάλες πόλεις.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα