Το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να αγνοεί επιδεικτικά τους εκπαιδευτικούς

Μοιραστειτε το

Ζέττα Μακρή

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η αλλαγή των υφυπουργών στο χαρτοφυλάκιο της Παιδείας, δεν φαίνεται να έφερε αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών.

Η άρνηση διαλόγου από την υπουργό Παιδείας φαίνεται να υιοθετείται ως πρακτική και από τη νέα υφυπουργό Ζέττα Μακρή, την οποία ζήτησαν να συναντήσουν, εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ μετά την εγκύκλιο που απέστειλε στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης και τα σχολεία της δευτεροβάθμιας καλώντας τους διευθυντές να παραδώσουν τα ονόματα όσων εκπαιδευτικών αρνήθηκαν να καταθέσουν βαθμολογίες για το πρώτο τετράμηνο.

Μάλιστα, η υφυπουργός ζήτησε να μεταφερθούν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας των δευτεροβάθμιων εκπαιδευτικών μέσω της Αστυνομίας που ήταν – φυσικά – παρούσα εκείνη την ώρα έξω από το υπουργείο.

«Η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ έδειξε για άλλη μία φορά το άκρως αντιδημοκρατικό της πρόσωπο και την απέχθειά της σε κάθε διαδικασία διαλόγου. Για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε ότι η πολιτική της είναι συνώνυμο του αυταρχισμού και ότι η αδιαφορία της για τη ζοφερή εκπαιδευτική πραγματικότητα είναι τεράστια» αναφέρει η ΟΛΜΕ που μίλησε για «εμπαιγμό και απαξίωση» από πλευράς υφυπουργού, που «δεν θα μείνουν αναπάντητα».

Πηγή
Author: Διαλεκτή Αγγελή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...