Το τηλεφώνημα του Μαρκουλάκη που έπεισε τον Μητσοτάκη να πάει κόντρα στους λοιμωξιλόγους  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ενα τηλεφώνημα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον πρωθυπουργό, ήταν αρκετό για να εμβολίσει τις συστάσεις των λοιμωξιολόγων. Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης που διατηρεί στενή σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκάλυψε δημόσια ότι ο πρωθυπουργός, Λίνα Μενδώνη και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης κράτησαν ανοιχτά τα θέατρα, κόντρα στις στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη σε ανάρτηση του συγγραφέα, Χρήστου Χωμενίδη, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και άφησε ερωτηματικά για τον τρόπο και την εγκυρότητα που λαμβάνονται οι αποφάσεις για τα περιοριστικά μέτρα που τους τελευταίους 6 μήνες έχουν οδηγήσει τη χώρα σε οικονομική καταστροφή.

«Εάν ό,τι γράφεται αληθεύει (προσωπικά δεν το γνωρίζω), ευχαριστούμε θερμά τον Constantinos Markoulakis για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου και των ανθρώπων του. Και οι πρώτοι άνθρωποι του θεάτρου είναι οι θεατές» έγραψε ο Χρήστος Χωμενίδης, ευχαριστώντας τον για την παρέμβασή του.

Με απάντησή του ο Μαρκουλάκης ομολόγησε ότι τα μέτρα αποφασίστηκαν παρά την εισήγηση των λοιμωξιωλόγων να κλείσουν τα θέατρα: «Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα