Το «τερμάτισε» ο Μητσοτάκης! Με το lockdown κάνουμε… αποταμίευση (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μόλις λίγες ημέρες μετά την κορυφαία δήλωση του πρωθυπουργού στην προαναγγελία του 2ου καθολικού lockdown ότι δείχνει κατανόηση σε όσους πολίτες είναι εξαρτημένοι από τον μισθό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναχτύπησε!

Αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει στη χώρα που κυβερνά, ο Μητσοτάκης μιλώντας στον δημοσιογράφο John Defterios για το 5ο EU – Arab World Summit, φάνηκε ευχαριστημένος με την αποταμίευση των Ελλήνων…

Κι ενώ οι επιχειρήσεις βάζουν οριστικό λουκέτο η μία με την άλλη, ενώ με μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας να αναγκάζεται να ζήσει με 534 ευρώ, ο πρωθυπουργός της χώρας «βλέπει» γερά πορτοφόλια που ετοιμάζονται να ξεχυθούν στην αγορά μόλις αρθούν τα μέτρα.

«Είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη θα είναι ισχυρότατη μόλις έχουμε το εμβόλιο. Στην Ελλάδα οι αποταμιεύσεις αυξάνονται, που σημαίνει πως ο κόσμος θα θέλει να προβεί σε δαπάνες όταν η πανδημία τελειώσει» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ποιον κόσμο αναφέρεται άραγε;

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα