Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταστροφή της κυβέρνησης υπέρ της κάνναβης

Μοιραστειτε το

Με ειρωνία και καυστικά σχόλια υποδέχονται ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεταστροφή της κυβέρνησης υπέρ της οικονομικής δραστηριοποίησης της βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα.

Η δημόσια «απολογία» του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, που χαρακτήρισε «λάθος» τη στάση της ΝΔ το 2018, όταν και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έστρωνε τον δρόμο για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου, αλλά και η αναγνώριση του έργου του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, φυσικά και ικανοποίησαν τη Κουμουνδούρου.

Στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τα όσα είπε στη Βουλή ο Ά.Γεωργιάδης, ανέφεραν πως «Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την – έστω και με μεγάλη καθυστέρηση – παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά.

Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη».

Πάντως, στη Κουμουνδούρου δεν αρκούνται στη μεταστροφή της κυβέρνησης γύρω από το θέμα της κάνναβης, αφού οι ίδιες πήγες συμπληρώνουν πως «έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της Καρολίνας – Από εκεί μπήκαν στο σπίτι

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...