Το σοκ του Τρύφωνα όταν παίκτρια στο «Style me up» του αποκάλυψε ότι δεν έχει πάει με άντρα (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Πήγε στο «Style me up» να βρει το στιλ που της ταιριάζει και άφησε άφωνο τον Τρύφωνα Σαμαρά με την αποκάλυψή της πως είναι παρθένα!

Η 19χρονη Μαριλένα Καβουράκη, με καταγωγή από την Κρήτη και σπουδές βρεφονηπιοκόμου, εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής μεταμορφώσεων του Open κερδίζοντας αμέσως τη συμπάθεια της παρουσιάστριας Μαρίας Μπακοδήμου και των coaches Υβόννης Μπόσνιακ, Γιάννη Λάσκου και Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει τελικά να αλλάξει την εμφάνισή της.

Ωστόσο ο beauty expert τού «Style me up» Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα απίθανο πόντσο γεμάτο ρέλια, ήταν εκείνος που κέρδισε την εμπιστοσύνη της νεαρής κοπέλας. Απόδειξη; Καθώς την κούρευε και παράλληλα της έκανε ερωτήσεις περί σχέσεων, εκείνη του εξομολογήθηκε πως δεν έχει ακόμη προχωρήσει ερωτικά με κάποιον άντρα, γιατί περιμένει τον κατάλληλο άνθρωπο.

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό και θέλω να το δώσω στον άνθρωπο που θα είμαι μαζί του» του είπε χαρακτηριστικά. «Δεν το πιστεύω ότι χτενίζω ένα αγνό κορίτσι» σχολίασε τότε ο Τρύφωνας, ενώ στο πλατό η Μαρία και οι coaches είχαν μείνει έκπληκτοι με την αποκάλυψη.

«Παραιτούμαι από το εξομολογητήριο! Πάνε και τα λένε όλα στον Τρύφωνα!» διαμαρτυρήθηκε γελώντας η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία σε κάθε επεισόδιο -πριν από το κομμωτήριο του Σαμαρά- παίρνει συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες για τη ζωή τους.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα